ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Haaland rygtes væk- Her er den mulige erstatning

Af Christian Kern Hansen

Den catalanske journalist Oriol Doménech har udtalt, at Erling Haaland forlader Dortmund til sommer, og efterfølgende gav han navnet på den erstatning som de vil kigge på.

Article image
Ritzau-Scanpix

Erling Haaland har en uhyre vigtig rolle på Dortmund-holdet, der uden hans mange mål havde haft det en anelse sværere. Nordmanden har siden sin ankomst i januar 2020 været brandvarm i den sortgule Dortmund-trøje. Den norske landsholdsspiller har et scoringsgennemsnit på over et mål per kamp, og er noteret for 35 scoringer i 34 optrædener for Dortmund, og det vil derfor være et kæmpe tab for Ruhr-klubben vil Haaland i en nær fremtid forlader den tyske storklub.

Nu udtaler den catalanske journalist Oriol Doménech i et tv-show Onze ifølge Football Oranje.com, at Haaland efter planen forlader den tyske storklub til sommer. Derudover udtaler den catalanske journalist også sig allerede om en mulig erstatning for den norske angrebsstjerne. Ifølge Football Oranje.com har Oriol Domémech også sagt i tv-showet, at Dortmund vil kigge på Ajax-angriberen Brian Brobbey som en erstatning for Haaland.

Den blot 18-årige hollandske Ajax-angriber har blot spillet tre kampe for førsteholdet i klubben, men har ellers været voldsomt målfarlig for flere ungdomshold i klubben. Hans statistik for u-19 er ganske lovende, da han er noteret for 37 scoringer og syv assists i 41 kampe.


Relaterede artikler

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik