Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Nicolai Christensen

Herunder følger dagens internationale rygter, hvor en lav argentinsk angriber er ønsket i Barcelona og PSG.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrids plan til sommer er at sælge seks spillere, så de kan få råd til Kylian Mbappe. Gareth Bale, Marcelo, Luka Jovic, Isco, Dani Ceballos og Brahim Diaz er spillerne, der er til salg. (AS)

Barcelona og PSG er begge interesserede i Sergio Aguero. Den 32-årige argentiner vil være gratis, da hans kontrakt med Manchester City udløber til sommer. (Sun)

Bayern München ser ud til at hente 22-årige Omar Richards fra Reading på en tidlig aftale. Everton og West Ham var interesserede i englænderen, hvis kontrakt udløber i slutningen af sæsonen. (Guardian)

Shakhtar Donetsk-kant Manor Solomon har modtaget interesse fra Arsenal, der planlægger at komme med et bud på den 21-årige israeler til sommer. (Guardian)

Napoli-forsvarsspiller Kalidou Koulibaly – rygtet kraftigt sammen med Liverpool, Manchester City og Manchester United – vil kun blive solgt i januar, hvis et hold kommer op med 832 mio. kroner for den 29-årige senegaleser. (Talksport)

28-årige Casemiro har den højeste markedsværdi af alle nuværende Real Madrid-spillere, siger en rapport af specialisterne, KPMG. (Mundo Deportivo)

Barcelona-back Junior Firpo ser ud til at blive på Camp Nou gennem transfervinduet til trods fra interesse fra andre klubber. (Marca)

AC Milan ønsker at hente Chelseas 23-årige Fikayo Tomori på lån for resten af sæsonen. (Guardian)

Monacos franske back Djibril Sidibe vil afvise tilbud fra Newcastle og Crystal Palace for at forblive i sin klub. (France Football)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Villarreal