Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Napoli har langtfra opgivet Arsenal-drømmen, Jadon Sancho har haft en hård sæson, mens Fernandinho kan tænkes at vende hjem til sommer.

Article image

Napoli har gjort Arsenals skotske venstreback Kieran Tierney til et langsigtet transfermål. Serie A-klubben gik glip af at få fingrene i det 23-årige forsvarstalent i sommerens transfervindue. (Telegraph)

Manchester United er klar til at tage kampen op med Paris Saint-Germain om den 22-årige Brest-forsvarsspiller Romain Faivre, som også spiller på det franske U21-landshold. (Sun)

Everton overvejer at gå efter den brasilianske kantspiller Felipe Anderson, som i denne sæson er udlejet fra West Ham United til Porto. (Teamtalk)

Chelsea er ikke villige til at sælge den engelske midtbanespiller Ross Barkley til Aston Villa, hvortil han i denne sæson er udlejet, for en slik. Den 27-årige midtbanespiller har to et halvt år tilbage af sin kontrakt med Chelsea. (Birmingham Mail)

Newcastle United er stadigvæk en sandsynlig destination for Chelsea-forsvareren Fikayo Tomori, som er kørt i stilling til at blive udlejet i denne måned. (Newcastle Chronicle)

Newcastle United har opgivet deres jagt på Manchester United-venstrebacken Brandon Williams. (Northern Echo)

Borussia Dortmunds engelske kantspiller Jadon Sancho har løftet sløret for, at han har haft en hård sæson i Bundesliga-klubben. Den 20-årige englænder understreger dog, at han nu er tilbage i topform. (Manchester Evening News)

Manchester Citys defensive dynamo Fernandinho vender måske tilbage til barndomsklubben Athletico Paranaense, når hans kontrakt med ”The Citizens” udløber denne sommer. Den 35-årige brasilianers agent taler i hvert fald meget varmt om muligheden for en genforening. (Globo Esporte)

Fenerbahce forlanger 115 millioner kroner for midtbanespilleren Ozan Tufan, der er på blokken i Premier League-klubberne Crystal Palace og West Bromwich Albion samt i russiske CSKA Moskva. (Hurriyet)

Liverpool forhandler i øjeblikket med klubber i Belgien, Tyskland og Schweiz om et lejeophold til den 19-årige forsvarsspiller Sepp van den Berg. (Goal)

Southampton-angriberen Dan N’Lundulu, som har repræsenteret Englands U16-landshold, er på blokken i Real Betis. Den 21-årige angriber har 18 måneder tilbage af sin kontrakt med Premier League-klubben. (TodoFichajes)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik