Fodbold nyheder

Guardiola om Messi-rygter:
Han er Barcelona-spiller

Af Victor Nyrup

Pep Guardiola vil ikke tale om, hvorvidt der er hold i rygterne om, at Lionel Messi ønsker at skifte til Manchester City.

Article image

I sommerens transfervindue var et af fodboldverdenens varmeste rygter, at Lionel Messi ønskede at forlade FC Barcelona til fordel for en genforening med nuværende Manchester City-manager Pep Guardiola. Rygterne om, at Messi vil til den blå del af Manchester lever stadig i bedste velgående her flere måneder senere, men den tidligere Barca-træner vil ikke kommentere på rygterne.

- Jeg forsøger altid at svare på alle spørgsmål, men han er Barcelona-spiller, så det svarer jeg ikke på. Jeg har altid ment, at det er bedst at tale om det (spillerhandler, red.) internt, da mine udtalelser ikke hjælper noget, især ikke når det handler om spillere fra andre klubber, siger Guardiola ifølge Sky Sports.

I Messis og Guardiolas fælles fortid i FC Barcelona fra 2008 til 2012 vandt ”Blaugrana” La Liga tre gange, Copa del Rey to gange og Champions League to gange. I alt vandt Guardiola og Messi 14 titler i deres fælles tid i den catalonske storklub. Lionel Messi har endnu ikke offentligt slået fast, om han stadig ønsker at forlade FC Barcelona, hvor han har spillet hele sin karriere.


Mere om Lionel Messi

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik