Fodbold nyheder

Disse spillere bør Tottenham hente i januars transfervindue

Af Asbjørn Steffensen

Hvilke spillere bør Tottenham hente for at spille med om mesterskabet? Det Indkast.dk et bud på her.

Article image
Ritzau-Scanpix

Til trods for en sløj december måned, ligger Tottenham godt med i toppen af Premier League, som i år er tættere end nogensinde før. London-klubben har for alvor muligheden i år for at kæmpe med om det engelske mesterskab, givet at de andre storhold har skuffet indtil videre. Det kræver dog, at klubben henter forstærkninger til truppen. Indkast.dk giver herunder et bud på fire spillere, som manager Jose Mourinho burde gå efter.

Paolo Dybala, Juventus:
Højrefløjen hos Tottenham skal forstærkes. Steve Bergwijn er dygtig men har ikke nok slutprodukt i sit spil. Paolo Dybala er faldet en smule bagud i hierarkiet i Juventus efter at Alvaro Morata er kommet til. Argentineren var faktisk rygtet til den engelske klub for et par sæsoner tilbage. Med Dybala på holdet ville angrebet sammen med Heung-min Son og Harry Kane være en af de bedste trioer i Europa. Dybalas kontrakt med Juventus udløber næste sommer.

Marcel Sabitzer, RB Leipzig:
Østrigeren har været utrolig god for RB Leipzig de sidste par sæsoner, hvor han blandet andet tog klubben til Champions League-semifinalen sidste sæson. Sabitzers offensive tilgang til spillet ville passe godt ind på positionen, hvor Giovanni Lo Celso og Tanguy Ndombele endnu ikke for alvor har slået igennem. Den østrigske midtbanespillers kontrakt med Leipzig udløber i sommeren 2022.

Luiz Felipe, Lazio:
Defensiven har også brug for forstærkning. I sommers prøvede klubben at hente Milan Skriniar i Inter, men forhandlinger faldt på jorden. Et andet godt bud til midterforsvaret fra Serie A kunne være brasilianske Luiz Felipe. Den 23-årige Lazio-spiller har imponeret i den italienske liga, og ville være en god makker til Toby Alderweireld. Eric Dier er endnu ikke omskolet midterforsvar og Davinson Sanchez er for usikker. Felipes kontrakt udløber også sommeren 2022.

Manuel Locatelli, Sassuolo:
Pierre-Emile Højbjerg har været utrolig imponerende siden hans ankomst i sommers, men pladsen ved siden af er mere usikker. Hverken Harry Winks eller Moussa Sissoko har ikke slået sig fast. Manuel Locatelli har været rigtig god for Sassuolo denne sæson, hvor han er blandt de bedste pasningsspillere i ligaen. Locatellis kontrakt med Sassuolo udløber i 2023.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik