Fodbold nyheder

Evra med spøjs anekdote:
Så upopulær er Xhaka

Af Jonathan Kjær Troelsen

Der er krisetider i Arsenal, og opbakningen til en af klubbens profiler er begrænset.

Article image

Granit Xhaka har jokket i spinaten endnu en gang. Schweizeren har gennem sin Arsenal-tid været hovedperson bag en række forskellige opsigtsvækkende episoder, og søndag løb han igen med overskrifterne af forkerte årsager. Her fik han et dumt rødt kort i 1-0-nederlaget til Burnley.

I den forbindelse fortalte den tidligere Manchester United-spiller Patrice Evra en anekdote, da han var i studiet hos Sky Sports.

- Thierry Henry inviterede mig engang hjem i sit hus, hvor han sagde, at vi skulle se Arsenal-kampen. Det første billede, vi så, var Xhaka, der førte Arsenal-holdet ud som anfører. Thierry Henry slukkede så tv'et og sagde: 'Jeg kan ikke se på, at Xhaka er anfører for mit hold', fortalte Evra i studiet.

- Og vi så ikke kampen derefter. Vi begyndte at tale om en masse ting, og han slukkede for skærmen. Det fortæller alt om, hvad klublegender mener om ham (Xhaka, red.), sagde Evra.

Patrice Evra og Thierry Henry har stor status i hver deres engelske topklub, da Evra gennem en årrække var en profil hos Manchester United, mens Henry har legendestatus hos Arsenal. De to franskmænd har dog spillet sammen på det franske landshold.Mere om Granit Xhaka

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik