Europa: Champions League
FT
0 - 0
(0 - 0)
Inter
Donetsk
Raymund Nelausen

Conte forklarer manglende brug af Eriksen

Igen i aftes måtte Christian Eriksen sidde på bænken i store dele af kampen, og nu forklarer Antonio Conte, hvorfor danskeren blot fik fem minutter mod Shakhtar Donetsk.
Inter havde en skidt aften, da de i går spillede 0-0 mod Shakhtar Donetsk. Resultatet betyder nemlig, at de er helt ude af europæisk fodbold, da de endte på sidstepladsen i gruppen.

De jagtede ellers de tre point, men endnu en gang fik danske Christian Eriksen en birolle i forestillingen. Kun de sidste fem minutter fik han lov til at spille, og det var ikke nok til at få vendt resultatet.

Efter kampen forklarede Inter-cheftræner, Antonio Conte, hvorfor han ikke valgte at bruge Christian Eriksen noget før. Dette skyldes, at Conte hellere ville have en angriber end fremfor danskeren for at skabe balance.

- Jeg sendte Alexis Sanchez ind med 20 minutter tilbage af kampen. Vi ville blive ubalancerede med tre angribere, og jeg troede, at Lautaro løb tør for damp. På midtbanen var det de spillere, som jeg havde.

- Det var derfor enten Alexis eller Eriksen i stedet for Gagliardini (Efter 75 min, red), og jeg ville helst have en ekstra angriber ind og gå efter sejren. Da jeg så, at Lautaro var blevet træt, sendte jeg Eriksen ind, udtalte Antonio Conte.

Missionen mislykkedes dog for Conte og Inter, og derfor er Inter ude af Europa. Fra Christian Eriksens synspunkt var det endnu et søm i kisten, der indikerer, at danskeren skal finde en ny klub i det kommende transfervindue.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER