Europa: Champions League
FT
0 - 2
(0 - 1)
Salzburg
Atlético
M. Hermoso (39), Y. Carrasco (86)
Nicolai Christensen

Optakt: Salzburg – Atletico Madrid

Med en sejr over Diego Simeone og Atletico Madrid kan Salzburg spille sig videre i Champions League, og sende Atletico Madrid ud af turneringen allerede efter gruppespillet. Her får I optakten til opgøret, der spilles onsdag klokken 21.
Kommentar:
Da der blev lavet puljer til Champions League, og vi fik øje på gruppe A med Bayern München, Atletico Madrid, Salzburg og Lokomotiv Moskva, så havde mange nok regnet med, at de to store klubber fra Tyskland og Spanien havde spillet sig videre inden sidste runde, men det er ikke tilfældet.

Bayern München har spillet sig sikkert videre, men det har Diego Simeones Atletico-mandskab langt fra. Før den sidste runde står Atletico nemlig med seks point, og vil, hvis de taber til Salzburg onsdag ikke gå videre til knockout-fasen af Champions League, som vil være en kæmpe skuffelse for det spanske hold.

Hjemmeholdet fra Salzburg har i mange år, og er nok stadig kendt for at være en talentfabrik, der udvikler spillere til større klubber. De senere år har vi set spillere som Sadio Mane, Naby Keita, Dayot Upamecano, Erling Håland og Takumi Minamino kommet ud af den østrigske-storklub, og er nu at finde i nogle af de største klubber i Europa. Sådanne spillere har de også nu, hvor der specielt er store forventninger til Dominik Szoboszlai og Patson Daka, der begge er på radararen i nogle af de store klubber.

Salzburg kommer ind til kampen ovenpå et nederlag til Admira Moedling i ligaen, som ikke er specielt imponerende, hvilket deres sæsonstart i den østrigske Bundesliga heller ikke har været. De ligger godt nok to´er, men går indtil hver sæson med en målsætning om at vinde ligaen.

Gæsterne fra Atletico er inde i en god form, hvor der er uden nederlag i deres seneste 10 opgør i alle turneringer. De er nu gået ind i en vigtig uge, hvor de først skal afværge den kæmpe skuffelse det vil være, hvis de ikke går videre i Champions League, og dernæst lørdag tager imod bysbørnene fra Real Madrid i La Liga.

Salzburg skal vinde for at gå videre, og Atletico skal bruge et uafgjort resultat eller en sejr for videre avancement.


Karantæner og skader:

Salzburg:
Youba Diarra
Antoine Bernede
Ousmane Diakite

Atletico Madrid:
Renan Lodi
Yannick Carrasco
Sime Vrsaljko
Diego Costa
Manu Sanchez

Bud på kampens profil:
To af de største talenter i fodbold-europa står overfor hinanden, når vi på den ene side ser Dominik Szoboszlai og på den modsatte side Joao Felix. Szoboszlai forventes at spille en af sine sidste kampe i Salzburg-trøjen, da flere af Europas største klubber står klar til at betale ungarerens frikøbs-klausul. Muligheden for at vise sig frem endnu en gang vil Szoboszlai udnytte, og skal Salzburg slå Atletico, så skal han spille en god kamp.

Bud på kampens resultat:
Havde Thomas Müller ikke udlignet i de sidste minutter imod Atletico Madrid i sidste runde, så havde spanierne været videre. Det er ikke tilfældet, og Atletico skal derfor have et point for at gå videre, og det bliver på en svær udebane i Østrig, hvor store klubber tidligere har haft problemer. Salzburg vil spille deres chance, men er der et hold, der er mestre i at skaffe et resultat, så er det Atletico Madrid med Diego Simeone i spidsen. Buddet fra Indkast.dk på kampens resultat bliver 1-0 til Atletico Madrid.

Kampen bliver fløjtet i gang onsdag klokken 21 af engelske Anthony Taylor, og kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER