England: EFL Trophy
FT
3 - 0
(0 - 0)
Wimbledon
Arsenal U21
R. Longman (67), P. Osew (73), J. Pigott (90)
T. Akinola (80), W. Saliba (89)
Nicolai Christensen

Arsenal-komet står foran comeback

Gabriel Martinelli var et af sidste sæsons få lyspunkter i Arsenal, da den unge brasilianer fra dag et af stjal klubbens fans hjerter. Efter at have været ude med skade siden juni står kantspilleren nu til at få comeback.
Arsenal hentede sidste sommer en ukendt brasilianer i Ituano, der på det tidspunkt lå placeret i den fjerdebedste brasilianske række. Det var derfor en stor overraskelse, da Gabriel Martinelli sluttede sidste sæson med 10 mål og fire oplæg i alle turneringer i sin debut-sæson.

Han var dog også ramt af uheld, da han til en træning tilbage i juni blev ramt af en slem knæskade, der har holdt ham ude lige indtil sidste uge, hvor han trænede sammen med resten af Arsenal-spillerne for første gang siden episoden.

Nu står Martinelli foran et comeback, og det kommer højst sandsynligt senere i dag, når Arsenals u-21-mandskab tager imod AFC Wimbledon i Papa John´s Trophy, beretter mediet football.london om. Mediet erfarer, at brasilianeren får 45-60 minutter på banen, før han vil blive taget ud.

Om Martinelli er løsningen på Arsenals store problemer i øjeblikket, er nok tvivlsomt, men et kærkomment gensyn vil det være for Arsenal, der specielt offensivt mangler kreativitet og tro på tingene.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER