Europa: Champions League
FT
0 - 0
(0 - 0)
Inter
Donetsk
Asbjørn Steffensen

Optakt: Inter - Shaktar

Indkast.dk kigger frem mod onsdagens spændende og afgørende kamp i Champions Leagues Gruppe B mellem Inter og Shaktar Donetsk.
Kommentar:
Der venter en enormt spændende kamp på onsdag, når Stadio Guiseppe Meazza lægger græstæppe til den afgørende kamp mellem italienske Inter og ukrainske Shaktar Donetsk i Champions League. Vinder Shaktar, er de sikret avancement til turneringens ottendelsfinaler, men vinder Inter, skal de håbe på, at Real Madrid vinder over Borussia Mönchengladbach, før de skal regne med at fortsætte i turneringen.

Inter har ikke været gode i denne sæsons Champions League, hvor de i deres seneste kamp mod Mönchengladbach sikrede sig deres første sejr i turneringen. Den italienske klub tabte begge kampe mod Real Madrid, hvem de fleste på forhånd havde regnet med, skulle være deres direkte modstander til at vinde gruppen. Men Gruppe B blev vendt på hovedet, og de to forhåndsfavoritter har ikke imponeret.

I den hjemlige italienske liga ligger Inter på en andenplads fem point efter rivalerne AC Milan. Klubbens absolut vigtigste spiller, Romelu Lukaku, har været konsekvent god denne sæson med 12 mål i 13 kampe. Danske Christian Eriksen ser ud til snart at være fortid i den italienske klub. Den danske midtbanespiller har kun fået 94 minutter denne sæson i Champions League, og flere spillere står foran ham i køen.

Ukrainske Shaktar har overrasket i dette års Champions League, hvor de blandt andet har vundet begge kampe over Real Madrid. Men i de to kampe mod tyske Mönchengladbach tabte ukrainerne begge opgør sammenlagt 10-0. Den svingende form til trods, har Shaktar muligheden for at spille sig videre i turneringen onsdag aften. De ukrainske mestre er hårdt ramt af skader forud for opgøret, hvilket vil gøre det ekstra svært mod et forholdsvis friskt Inter-hold.

Karantæner og skader:
Inter:
Radja Nainggolan (muskelskade), Matias Vecino (knæskade), Aleksandar Kolarov (skade) og Artura Vidal (lårskade).

Shaktar:
Ismaily (Knæskade), Konoplyanka (Mangler kampform), Malyshev (Knæskade), Moraes (Lårskade), dos Santos Pedro (Skade), Dentinho (Skade), Khocholava (Skade) og Kryvtsov (skade)

Bud på kampens profil:
Romelu Lukaku scorede to mål i seneste sejr over mod Mönchengladbach i Champions League. Belgierens fantastiske fysik gør ham enormt svær at dække op og hans kynisme og farlighed i feltet, gør ham til en af de bedste angribere i Europa lige nu. Shaktars forsvarer vil få deres hyr med at stoppe ham. Får han først tur i den, vil han være næsten umulig at lukke ned.

Bud på kampens resultat:
Inter vil ikke acceptere at ryge ud af Champions League allerede i gruppespillet. De offensive profiler som Lukaku, Lautaro Martinez og Alexis Sanchez skal iscenesættes, for at true Shaktars mål. Kun en sejr tæller for det italienske hold, som vil møde et Shaktar-mandskab, som vil forsøge at skade Inter på omstillinger. Nerazurri vinder kampen 3-1 på hjemmebane.

Kampen spilles på onsdag d. 9/12 klokken 21:00 på Stadio Guiseppe Meazza og kan ses på enten TV3 Sport eller Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER