Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Endnu en dansker kan i januar gøre sit indtog i Premier League, Olivier Giroud er interesseret i at blive i Chelsea, mens en forsvarsduo kan være fortid på Stamford Bridge, når januar-transfervinduet lukker.

Article image

West Ham United kommer til at hente Silkeborg IF-forsvareren Frederik Alves Ibsen i januar-transfervinduet. Den danske U21-landsholdsspiller kommer til at koste ”The Hammers” knap 10 millioner kroner. (Sky Sports)

Arsenal og Liverpool overvejer at byde på Brighton & Hove-midtbanespilleren Yves Bissouma. (Talksport)

Chelsea-forsvarerne Antonio Rüdiger og Fikayo Tomori kan være fortid i klubben, når januar-transfervinduet lukker. Rüdiger har kun startet inde i en enkelt Premier League-kamp i denne sæson, mens Tomori endnu har sin første Premier League-kamp til gode. (ESPN)

Den franske angriber Olivier Giroud er interesseret i at blive i Chelsea. Han har dog understreget, at han har brug for mere regelmæssig spilletid for at bygge sig selv op til næste sommers EM-slutrunde. (Telegraph)

Tottenham, Everton og Atlético Madrid øjner alle muligheden for at hente Napoli-angriberen Arkadiusz Milik. (AS)

I West Ham United har man ikke tænkt sig at tage hul på kontraktforhandlingerne med manageren David Moyes og en række spillere, før man har overblik over de finansielle følger af coronakrisen. (Mail)

Newcastle United vil have fingrene i Manchester Uniteds 20-årige venstreback Brandon Williams, som endnu ikke har startet inde i en Premier League-kamp i denne sæson. (Star)

Den midlertidige Derby County-manager Wayne Rooney er fortsat interesseret i permanent at overtage managerposten i klubben. John Terry er dog også kandidat til managerjobbet. (Goal)

Den tidligere Arsenal-målmand David Seaman har anbefalet ”The Gunners” at hente Crystal Palace-profilen Wilfried Zaha. (Evening Standard)

57-årige Jose Mourinho er overbevist om, at han kan fortsætte sin karriere 15-20 år endnu. Den karismatiske portugiser kommer dermed først til at gå på pension, når han er i 70’erne. (i sport)

Den tidligere Arsenal-spiller Gilberto Silva er overbevist om, at Lucas Torreira, som i denne sæson er udlejet til Atlético Madrid, stadigvæk har en fremtid hos ”The Gunners”. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik