Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Raymund Nelausen

I dagens internationale rygter er der blandt andet nyt om, at Shkodran Mustafi er på vej til FC Barcelona, og at Olivier Giroud er eftertragtet af et mesterhold.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona vil styrke bagkæden og overvejer derfor to Premier League-spillere. Der er tale om Shkodran Mustafi fra Arsenal og Chelseas Antonio Rüdiger, som kan skifte bænkpladsen i England ud med spilletid i den spanske storklub (Mundo Deportivo).

Det er dog ikke kun i Premier League, at FC Barcelona leder efter forstærkninger. Hos Atletico Madrid har de udset sig Felipe Augusto som en ny mulig spiller, da de vil have ham til at erstatte Gerard Pique i denne sæson (AS).

Juventus er også i gang med at hente flere spillere i Premier League. De er ved at forberede et bud på både Emerson Palmeri og Olivier Giroud fra Chelsea. Begge spillere har tidligere været rygtet til de italienske mestre (Il Bianco Nero).

Patrick Vieira har bemærket, at William Saliba ikke får meget spilletid hos Arsenal, og derfor planlægger han at hente sin landsmand til Nice i januar transfervinduet (Metro).

FC Barcelonas stortalent Ruqui Puig har fået tilladelse til at forlade klubben på en lejeaftale. Det skal ske fra januar af, og klubben har tilbudt Puig til Leeds, Monaco og RB Leipzig (Eurosport).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik