Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Raymund Nelausen

Storklubberne i Premier League kæmper om flere spillere, Arsenal har udset sig deres første signing og ungarsk stortalent på vej til London. Her er dagens rygter fra Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der er stor kamp om Brightons Ben White, som nærmest kan vælge hvilket som helst hold. Manchester United, Chelsea og Tottenham er blandt andet meget interesseret i at hente White til klubben (Sky Sports).

Dominik Szobozlai fra RB Salzburg kan være på vej til London, da både Arsenal og Tottenham er meldt interesseret i det ungarske stortalent (Eurosport).

Deniz Zakaria har imponeret for Borussia Mönchengladbach i denne sæson, og han er derfor meget eftertragtet af storklubberne i Premier League. Manchester United, Manchester City og Chelsea ser alle på en mulighed for at hente Zakaria til næste år (Star).

I går så Ajax´ Andre Onana meget uheldig ud i situationen, der førte til Liverpools mål i Champions League. Det hjælper ikke på hans fremtidige mål, der er at spille i Premier League. Tidligere har Tottenham og Chelsea været interesseret (The Daily Mail).

Arsenal har udset sig deres første signing i januar transfervinduet. Det drejer sig om Norwich Citys Emi Buendia, som Mikel Arteta gerne vil hente til klubben. Der er dog endnu ikke kommet et officielt bud på midtbanespilleren (Football London).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik