Fodbold nyheder

Fabrizio Romano:
Forventer store ting fra Arsenal

Af Nicolai Christensen

Om en måned begynder januar-transfervinduet, hvor det igen vil være muligt at hente og sælge spillere, og her har pålidelige Fabrizio Romano store forventninger til en af London-klubberne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal er inde i en skidt periode i Premier League, hvor de ikke vinder fodboldkampe, og specielt i offensiven har ”The Gunners” store problemer med at skabe chancer. Den troværdige journalist Fabrizio Romano, der primært i det sidste vindue breakede flere nævneværdige transfers, har nu kommenteret på Arsenals transfer-situation.

- Jeg fortæller dig, at jeg forventer noget specielt fra Arsenal i transfervinduet, lød det fra Romano i QueGolazoPodcast.

Mikel Arteta og klubben skulle stadigvæk være meget interesseret i at få bragt en kreativ spiller ind på midtbanen. Derudover har Arsenal lige pt. en af de største trupper i Premier League, så det kunne også godt tænkes, at de ville forsøge at få skippet nogle af dem afsted.

De er allerede meldt meget interesserede i Salzburgs, Dominik Szoboszlai, og derudover er der stadig rygter om, at de har fået tilbudt danske Christian Eriksen til en spotpris.

Hvad der sker må vi trods alt stadig vente en måned med at finde ud af som minimum, men ifølge Romano så kan man godt forvente af- og tilgange i Arsenal.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik