Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
2 - 0
(0 - 0)
Donetsk
Real Madrid
Dentinho (57), M. Solomon (82)
Obaida El-Itr

Optakt: Shakhtar Donetsk - Real Madrid

Kan ukrainske Shakhtar Donetsk endnu engang skabe overraskelsen mod Real Madrid. Indkast.dk kigger frem mod tirsdagens Champions League-opgør mellem Shakhtar Donetsk og Real Madrid i Gruppe B.
Kommentar:
De forsvarende La liga-mestre, Real Madrid, gæster Shakhtar i gruppespillets næstsidste kamp. Det første opgør mellem de to nationale mestre endte med en overraskende 3-2 sejr til ukrainerne, som i øvrigt stillede med et reservespækket mandskab. Shakhtar kan stadig nå at spille sig videre til ottendedelsfinalerne, og derfor er der noget at kæmpe om for begge mandskaber, da den spanske hovedstadsklub forsøger at erobre gruppens førsteplads, som i skrivende stund er besat af tyske Borussia Mönchengladbach, der har et enkelt point ned til Real Madrid på andepladsen.

Real Madrid har ikke haft den bedste optakt til tirsdagens kamp. Zidanes tropper led et pinligt nederlag til Alaves på hjemmebane i weekenden, og derudover måtte Hazard - vanen tro - udgå med en skade, som kommer til at holde ham ude de næste tre uger, hvis man skal tro de spanske medier. Derudover er stjerner som Sergio Ramos, Dani Carvajal og Valverde ikke med. La Liga-mandskabet er dog kæmpe favoritter til aftenens opgør, og tre pint er nok til at sikre dem videre avancement.

Shakhtar startede årets Champions League-kampagne fornuftigt med en sejr mod Real Madrid, men de seneste to kampe mod Mönchengladbach har vist, at Luis Castros tropper mangler en del for at kunne lege med, hvor det er sjovt. 0-10 er den samlede målscore for de to kampe mod tyskerne, og der skal nok andre boller på suppen, hvis man skal undgå endnu en øretæve. Ukrainerne, som er meget hårdt ramt af skader, lykkedes med at holde nullet i weekendens 1-0-sejr mod Dnipro-1.

Karantæner og skader:

Shakhtar Donetsk:
Korniienko (ankel), Ismaily (knæ), Konoplyanka (ukendt), Khocholava (baglår), Kryvtsov (ukendt). Dentinho er tvivlsom.

Real Madrid:
Odriozola (ikke i kampform), Ramos (lår), Valverde (baglår), Hazard (muskelskade)

Bud på kampens profil:
Benzema er tilbage, og den franske målsluger er højst sandsynligt sulten efter mål. Franskmanden sikrer hovedstadsklubben sejren med et par mål mod et mandskab, der har store defensive udfordringer.

Bud på kampens resultat:
Real Madrid vinder 3-0

Kampen spilles på tirsdag d. 1/12 klokken 18:55 og kan følges på TV3 Sport og Viaplay. Kampens dommer er rumænske Ovidiu Alin Hațegan.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER