Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Arsenal har udset sig et stort midtbanetalent, mens "The Gunners" også har mulighed for at købe Christian Eriksen til spotpris.

Article image

Arsenal går efter at købe det ungarske stortalent Dominik Szoboszlai. Hvis det lykkes for ”The Gunners”, så slår de RB Leipzig i transferkapløbet om den 20-årige midtbanespiller. (Football Insider)

Arsenal har fået muligheden for at købe Christian Eriksen i Inter til spotpris. Det er kun ti måneder siden, at den danske kreatør forlod Arsenals ærkerivaler – Tottenham. (ESPN)

Inter vil gøre et nyt forsøg på at hente Olivier Giroud i Chelsea, når januar-transfervinduet åbner. (Calciomercato)

Everton holder øje med tre Tottenham-spillere, før januar-transfervinduet åbner. Der er tale om målmanden Paulo Gazzaniga og midtbanespillerne Dele Alli og Harry Winks. (Football Insider)

Den 18-årige Stade Rennais-angriber Jeremy Doku, som startede inde i tirsdagens Champions League-kamp mod Chelsea, er fortsat på Liverpools radar. (Het Laatste Nieuws)

Den 19-årige Arsenal-forsvarer William Saliba er villig til at ofre 750.000 kroner om ugen for at kunne blive udlejet fra Arsenal i januar-transfervinduet. (Mirror)

West Ham Uniteds talentfulde midtbanespiller Declan Rice har understreget, at det er vigtigt for ham at vinde trofæer, mens transferrygterne sender den 21-årige englænder til Chelsea i januar. (Metro)

Jack Wilshere, som i oktober blev fritstillet fra hans kontrakt med West Ham United, har løftet sløret for, at han drømmer om at vende tilbage til Arsenal. (Sun)

Sheffield Wednesday forbereder i øjeblikket et bud på den tidligere Leicester City-angriber Ahmed Musa. Den 28-årige nigerianske landsholdsspiller har været klubløs i en måned, siden han forlod Al Nassr. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik