Fodbold nyheder

CHOK:
Angriber ramt af blodprop

Af Christian Bang Jensen

Den spanske angriber Diego Costa er blevet ramt af en blodprop i benet og er derfor ude i ubestemt tid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Diego Costa har i denne sæson været hårdt plaget af skader, og derfor er det kun blevet til fem optrædener, 184 spilleminutter og én scoring.

Og nu står Atlético Madrid-angriberen nok engang udenfor. Denne gang er det en blodprop i det højre ben, der holder den vilde Diego Costa ude. Det skriver ”Los Colchoneros” på deres Twitter-profil forud for Champions League-opgøret mod Lokomotiv Moskva.- Diego Costa lider af en spontan dyb venetrombose i højre ben. Det er ikke relateret til et traume eller tidligere skade og vi afventer udvikling.

På klubbens hjemmeside uddybes det, at Diego Costa gennemgik en række test onsdag morgen, der bekræftede, at han havde fået en blodprop i det højre ben.

Det er endnu uvist, hvor alvorlig situationen er for den 32-årige spansk-brasilianske angriber, og hvor længe han kommer til at sidde ude.

Diego Costa kom ’tilbage’ til Atlético Madrid i vinteren 2018 efter fire sæsoner i engelske Chelsea, hvor han i endnu højere grad end hidtil blev kendt som en hård og provokerende spiller, der også havde mål i støvlerne.

Inden sit engelske eventyr var Diego Costa en vigtig del af det Atleti-hold, der vandt det spanske mesterskab og kom i Champions League finalen i sæsonen 2013/14 – en finale Diego Costa kun fik et kvarters spilletid i, da han blev skadet i dagene op til opgøret mod Real Madrid. De stribede fra den spanske hovedstad prøvede ellers alt for at få angriberen klar blandt andet indsprøjtninger med heste-livmoder-saft.

Mere om Diego Costa

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik