Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Onsdagens internationale rygter

Inter vil holde FC Barcelona fra fadet, mens den tidligere storspiller Maicon nærmer sig et europæisk comeback.
Inter håber på at kunne forlænge kontrakten med angriberen Lautaro Martinez, før januar-transfervinduet åbner. Her vil FC Barcelona efter al sandsynlighed forsøge at få fingrene i den 23-årige argentiner. (Sport)

FC Barcelona vil tilbyde Lionel Messi arbejde for livstid. Tilbuddet er et forsøg på at stoppe den argentinske troldmand i at skifte til Manchester City. (Mirror)

Zinedine Zidane har understreget, at Raphaël Varane ikke er til salg. (Sun)

I Bayern München har man besluttet sig for, at man ikke vil tilbyde Jerome Boateng, som har kontraktudløb til sommer, en ny kontrakt. (Sport Bild)

Luka Modric er ivrig efter at blive i Real Madrid, når hans kontrakt udløber til sommer. Den 35-årige midtbanespiller håber således på at kunne lægge støvlerne på hylden i den spanske hovedstadsklub. (Marca)

Real Madrid-playmakeren Isco, som er lydhør overfor tilbud, er interesseret i at prøve kræfter med en anden liga. (La Cadena SER)

Når den tyrkiske midtbanespiller Yusuf Yazici indfrier sit potentiale, så vil LOSC Lille sælge ”den nye Mesut Özil” til en meget god klub for en meget høj pris. (Star)

Den 39-årige højreback Maicon, som blandt andet har en fortid i Inter og AS Roma, forhandler i øjeblikket med Serie D-klubben Sona. (Padova Sport)

Den 21-årige angriber Hugo Duro, som er udlejet fra Getafe til Real Madrid Castilla, kan få sin førsteholdsdebut for Real Madrid onsdag aften, inden han torsdag skal til maskiningeniør-eksamen. (Sun)

36-årige Carlos Tevez er parat til at lægge støvlerne på hylden i Boca Juniors, hvorefter den tidligere storspiller vil tage hul på en politisk karriere. (El Destape)

Den tidligere FC Barcelona-præsident Joan Laporta er parat til at offentliggøre sit kandidatur til det kommende præsidentvalg i den catalanske storklub. (Marca)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER