Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Raymund Nelausen

Kevin de Bruynes fremtid er på plads, Manchester City og Arsenal ude efter Real-spiller og Jack Grealish på vej væk fra Aston Villa. Her er dagens rygter på England.

Aston Villa, Jack Grealish, John McGinn
Aston Villa, Jack Grealish, John McGinnRitzau-Scanpix

Kevin de Bruynes fremtid er på plads, da han skulle have forlænget sin aftale med Manchester City. Parterne er blevet enige om en ny femårige aftale, der gør belgieren til den dyreste spiller i klubben (Todofichajes).

Manchester City jagter også en spiller fra Premier League, da de vil hente Aston Villas Jack Grealish. Pep Guardiola vil i hvert fald gå efter englænderen under januar transfervinduet (Independent).

I går gik rygterne på, at Dean Henderson ville lejes ud, da han jagter en plads i Englands EM-trup. Det er Ole Gunnar Solskjær dog ikke enig i, da han insisterer på, at Henderson skal blive i klubben (Sky Sports).

Manchester City og Arsenal skulle efter sigende være interesseret i Real Madrids Isco, der ikke længere har en fremtid i den spanske hovedstad. Ingen af klubberne har dog sendt et bud afsted til Madrid endnu (AS).

Chelsea åbner op for, at Olivier Giroud kan forlade klubben i januar, hvis han ønsker det. De vil dog gerne beholde franskmanden i klubben, men vil ikke stå i vejen for et skifte væk fra London-klubben (Independent).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik