Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Raymund Nelausen

Ballade i Chelsea og nyt om Lionel Messi til Premier League. Her er dagens rygter fra England.


Manchester Uniteds Dean Henderson overvejer at blive lejet ud, så han kan komme i betragtning til Englands EM-trup til sommer. Det kan meget vel være til en anden Premier League-klub, da Leeds United og Brighton er interesseret (The Sun).

Olivier Giroud er ved at få nok i den engelske hovedstad. Den franske angriber har indrømmet, at den manglende spilletid for Chelsea er et stort problem, og at han vil se på en udvej i januar transfervinduet (The Mirror).

En anden Chelsea-spiller kan være på vej tilbage efter sin lejeaftale. Det drejer sig om Ross Barkley, der er udlejet til Aston Villa i denne sæson. Her har han indtil videre imponeret stort, og derfor vil Chelsea gerne have, han vender tilbage (90min).

Det bliver ikke Manchester City, der henter Lionel Messi til Premier League. Selvom klubben stadig vil have argentineren til Manchester, er de seneste meldinger, at Manchester City har trukket sig fra en mulig handel, da de ikke har økonomi til det (Sky Sports).

Arsenal øjner muligheden for at hente Yusuf Yazici hos franske Lille. Yazici er udset til at blive erstatningen for Mesut Özil, men det kræver en stor transfersum at få ham købt fri i Lille (The Mirror).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik