Fodbold nyheder

Wright mener, at Fernandes´ straffe-teknik burde forbydes

Af Nicolai Christensen

Bruno Fernandes brændte i går et straffe, men det skulle for hans held sparkes om, da West Bromwich-keeper, Sam Johnstone, gik før tid. Ian Wright mener, at Fernandes´ tilløb skulle forbydes.

Article image

Bruno Fernandes har siden sin ankomst til Manchester United været fantastisk, hvor han har leveret flot spil. Noget andet han har mestret, har været straffespark, hvor han på mindre end et år allerede har scoret syv gange fra 11-meterpletten.

Her har vi flere gange set portugiseren gå til bolden ved at lave et lille hop, inden han sparker, der giver ham mulighed for at se, om keeperen laver et udfald. Det mener Ian Wright nu, at skulle forbydes, da det gør det endnu sværere for keeperen ikke at gå før tid.

- De burde stoppe spillerne fra at hoppe og bare gøre, så alle laver et fuldt tilløb op til bolden. Bare løb til bolden og spark. Hvis de må bevæge sig, og keeperen ikke må – Det er ikke fair, lyder det fra den engelske fodboldekspert på Sky Sports.

Værten på gårsdagens udsendelse Gary Lineker spurgte så efterfølgende Wright, om man burde lave en regel, hvorefter Wright svarede:

- Ja, du skal gå direkte til bolden og sparke. Ikke noget med at hoppe eller stoppe op.

Straffespark har været meget diskuteret i den indeværende sæson, hvor flere tynde straffespark er blevet dømt, og nu bliver der også fokuseret på tilløbet til bolden.


Mere om Bruno Fernandes

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik