Fodbold nyheder

Koeman:
Messi bliver

Af Henrik Varbøl Andersen

Spekulationerne er mange, og sommerens saga mellem Barcelona og talismanen Messi kan let fortsætte i det næste transfervindue.

Article image

Ronald Koeman var direkte og kortfattet i sit svar på dagens pressemøde i Barcelona, da spørgsmålet om Messi forlader Barcelona blev stillet, skriver Goal:

- Nej og jeg vil ikke sige mere om dette. Jeg vil ikke svare på flere spørgsmål om dette.

Balladen om Messi startede i sommers, da han ud af det blå meddelte omverdenen, at han ønskede at forlade sin hjerteklub. Balladen blev ikke mindre af, at klubben mente, at Messi skulle blive kontrakten ud, mens Messi-lejren var overbeviste om, at han kunne rejse kvit og frit.

Med gårsdagens nyhed om Pep Guardiolas forlængelse i Manchester City blussede snakken igen op om, at den argentinske superstjerne kunne blive genforenet med sin tidligere træner. Ifølge Sky Sports har Guardiola dog været ude og afvise spekulationer om en Messi-genforening:

- Det jeg ønsker for Messi, er at han slutter sin karriere i Barcelona. Jeg ville elske det, og jeg ønsker det. Jeg vil gerne som Barcelona fan, at Leo slutter der.

Hvor om alting er, så har Barcelona-stjernen kontraktudløb sommeren 2021, og fra januar vil han være i stand til at forhandle med andre klubber. Mon ikke City og Guardiola vil være interesseret, hvis argentineren igen lufter sine exit-planer fra Barcelona.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Real MadridChampions League - Gladbach - Manchester C