ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Lionel Messi har sat Manchester City i højeste alarmberedskab, Liverpool og Manchester United har fået et forspring i deres jagt på RB Leipzig-forsvareren Dayot Upamecano, mens Chelsea-målmanden Kepa Arrizabalaga vil genoplive sin karriere.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool og Manchester United har fået et forspring i deres jagt på RB Leipzig-forsvareren Dayot Upamecano. Bayern München har således ikke råd til at købe den 22-årige franskmand i januar-transfervinduet. (Mirror)

Chelseas spanske målmand Kepa Arrizabalaga har indvilliget i at lade sig udleje og samtidig gå ned i løn, fordi han er interesseret i at få genoplivet sin karriere. (Sun)

Manchester United har mulighed for at hente den franske midterstopper Raphaël Varane i Real Madrid. (Manchester Evening News)

Lionel Messi har sat Manchester City i højeste alarmberedskab, inden januar-transfervinduet åbner, fordi den argentinske superstjerne har slået fast, at han er træt af altid at være problemet på Camp Nou. (Express)

West Hams brasilianske kantspiller kan tænkes at vende tidligere tilbage fra sit lejeophold hos FC Porto, hvis den ”Dragões” formår at hente Hulk tilbage til klubben fra Shanghai SIPG i januar-transfervinduet. (Record)

Det er ikke sandsynligt, at FC Barcelona får Eric Garcia tilbage i januar-transfervinduet. Manchester City vil således ikke sænke deres priskrav på 150 millioner for den 19-årige forsvarsspiller. (Marca)

Arsenal er nået til enighed med Hertha Berlin om et køb af den tunesiske U21-landsholdsforsvarer Omar Rekik i januar-transfervinduet. Herefter er det planen, at det 18-årige forsvarstalent skal udlejes tilbage til Bundesliga-klubben. (Football London)

Brighton & Hove Albion, Newcastle United, og Sheffield United er ivrige efter at få fingrene i Burnleys engelske midtbanespiller Jack Cork. (Mirror)

Eintracht Frankfurts hollandske venstreback er åben i forhold til et skifte tilbage til Newcastle United. Den 26-årige hollænder var udlejet til Premier League-klubben i 2019/20-sæsonen, men lejeopholdet blev afbrudt af en alvorlig skade. (Newcastle Chronicle)

Liverpool-manageren Jürgen Klopp har givet otte talenter fra klubbens akademi muligheden for at imponere på træningsbanen i denne uge. ”The Reds” befinder sig således i en decideret skadeskrise. (Mirror)

Premier League-managerne har slået sig sammen for at få reglen om fem udskiftninger per kamp tilbage på dagsordenen. (Mirror)

Den tidligere Liverpool, Chelsea og Newcastle United-manager Rafael Benitez er ikke enig med Jürgen Klopp og Pep Guardiola. Han mener således, at Premier League traf den rigtige beslutning, da reglen om fem udskiftninger per kamp blev droppet. (Express)

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik