Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Nicolai Christensen

Nedenfor følger dagens internationale rygter.

Article image

Paris St-Germain vil komme med et bud på Sergio Ramos. Den 34-årige er fri til at forhandle med andre klubber fra den første januar. (AS)

PSG forsøger også at få sikret kontraktforlængelser med Kylian Mbappe og Neymar. (Goal)

Barcelona overvejer en handel af Arsenals Shkodran Mustafi. Den 28-årige-tysker er deres andet valg, hvis det ikke lykkes den catalanske klub at få fat på Chelseas Antonio Rüdiger. (Express)

Inter og Barcelona er begge interesserede i Georginio Wijnaldum, på trods af, at Liverpool har tilbudt en kontrakt til hollænderen i forsøget på at holde ham på Anfield. (Calciomercato)

Arsenal, Bayern München, Real Madrid og Milan er med I løbet om at sikre sig den 20-årige-ungarer, Dominic Szoboszlai. (Mail)

Saint-Etienne overvejer at gå efter Leicesters Islam Slimani i januar-vinduet. (L´Equipe)

Den franske landstræner, Didier Deschamps, siger at Olivier Giroud skal finde en ny klub, hvis angriberen vil beholde sin plads i den franske-landsholdstrup. (Sun)

Barcelona er villige til at sælge fire spillere i januar-vinduet – Venstre back Junior Firpo, midterforsvar Samuel Umtiti, midtbanespiller Matheus Fernandes og danske Martin Braithwaite. (Sport)

Australske Melbourne Victory vil købe Rudy Gestede fra Benin, som tidligere har spillet for Cardiff, Blackburn, Aston Villa og Middlesbrough. (The Age)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Donetsk - Real MadridChampions League - Atalanta - FC MidtjyllandChampions League - Liverpool - AjaxChampions League - Dortmund - LazioChampions League - Manchester U - Paris SG