Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Nicolai Christensen

Nedenfor følger dagens engelske rygter.

Article image

Manchester United er stadigvæk interesserede i Dortmunds 20-årige-kantspiller, Jadon Sancho, og vil forsøge at bringe englænderen til klubben inden næste års EM. (90 min)

Everton og Tottenham er begge interesserede i at hente Napolis Arkadiusz Milik, og den 26-årige-angriber kan hentes for helt ned til 83 mio. kroner i januar-vinduet. (Sun)

Celtic er interesserede i at hente Manchester Uniteds Dean Henderson på lån i januar. (90 min)

Manchester United og Arsenal forbliver interesserede i Ousmanne Dembele, der har mindre end 18 måneder tilbage af sin kontrakt med FC Barcelona. (Sport)

Miguel Almirons agent har sagt, at hans klient var klar til at forlade Newcastle i sommers, og nok også havde forladt dem, hvis ikke det var for covid-19-pandemien. (Chronicle)

West Ham er stadigvæk interesserede i Burnleys James Tarkowski, men har afvist at møde deres 290 mio. kroner-vurdering af den 27-årige. (Football Insider)

Wolverhamptons Adama Traore tror, at grunden til, at han ikke starter nogle kampe for klubben, er grundet, at han ikke har accepteret klubbens tilbud om at forlænge med klubben. Hans nuværende kontrakt løbet til 2023. (The Athletic)

Tidligere Chelsea-forsvarer John Terry er en af kandidaterne til at blive den nye Derby-træner. (Mail)

Manchester United er blevet linket sammen med Bragas portugisiske-forsvarsspiller, David Carmo. (The Athletic)

Chelsea vil forsøge at sælge spillere, så de kan komme med et bud på 556 mio. kroner på Declan Rice fra West Ham. (Express)

Leicester har åbnet snakke med nordirske Johnny Evans over en ny kontrakt. (The Athletic)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Donetsk - Real MadridChampions League - Atalanta - FC MidtjyllandChampions League - Liverpool - AjaxChampions League - Dortmund - LazioChampions League - Manchester U - Paris SG