Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Manchester City er på jagt efter en ny angriber, Kalidou Koulibaly var for dyr for Liverpool, mens Juventus er på udkig i Wolverhampton.

Ina Fassbender/Reuters/Ritzau Scanpix
Ina Fassbender/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester Uniteds franske midtbanespiller Paul Pogba har løftet sløret for, at han i øjeblikket gennemlever den sværeste periode i sin karriere. Han er bekymret over mængden af spilletid på Old Trafford. (Goal)

Manchester City prioriterer at købe en ny angriber i 2021, hvor Borussia Dortmund-angriberen Erling Braut Haaland og Inter-spydspidsen Lautaro Martinez kommer til at stå højest på Manchester Citys ønskeliste. (90min)

Manchester City pønser på at købe to Aston Villa-midtbanespillere – Jack Grealish og Douglas Luiz – for i alt 831 millioner kroner. ”The Citizens” solgte Luiz til Aston Villa sidste år, men der blev indskrevet en tilbagekøbsklausul i den 22-årige brasilianers salgsaftale. (Star)

Kevin de Bruyne har bekræftet, at han i øjeblikket forhandler med Mancehster City om en kontraktforlængelse. Den belgiske superstjerne løfter samtidig sløret for, at forhandlingerne endnu ikke er fremskredne. (Guardian)

Chelsea har allerede nu indvilliget i at sælge midtbanespilleren Tiemoue Bakayoko til Napoli, når den 26-åriges lejeaftale med Serie A-klubben udløber til sommer. (Teamtalk)

Chelseas tyske forsvarsspiller Antonio Rüdiger er ivrig efter at skifte til FC Barcelona i det kommende januar-transfervindue. Den 27-årige tysker er ikke ligefrem i kridthuset på Stamford Bridge. (Metro)

Liverpools sportsdirektør Michael Edwards var imod et sommerkøb af Napolis forsvarsgeneral Kalidou Koulibaly, fordi Serie A-klubbens priskrav var for højt. (Star)

Juventus forhandler i øjeblikket med Wolverhampton om den portugisiske kantspiller Pedro Neto. (Mail)

Den tidligere Aston Villa-angriber Kevin Phillips mener, at klubbens manager Dean Smith bør overtale Chelsea-lejesvenden Ross Barkley til at underskrive en permanent aftale med klubben. (Birmingham Mail)

Den tidligere Chelsea-forsvarer John Terry, som i øjeblikket er assisterende cheftræner i Aston Villa, er med i opløbet til at overtage det ledige manager-job i Derby. (Mail)

Den tidligere Manchester United-midtbanespiller Paul Scholes har løftet sløret for, at han overvejede et skifte til Everton, da han i 2012 opgav tilværelsen som pensionist og vendte tilbage til Manchester United. (Metro)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Donetsk - Real MadridChampions League - Atalanta - FC MidtjyllandChampions League - Liverpool - AjaxChampions League - Dortmund - LazioChampions League - Manchester U - Paris SG