Niels Nedergaard

FCK henter ungt svensk talent

FC København har styrket sin ungdomsafdeling, da klubben har indgået en aftale med det 15-årige svenske stortalent Roony Bardghji.
Godt nok er FCK på jagt efter forstærkninger til førsteholdet, men nu har klubben valgt at styrke deres ungdomsakademi yderligere.

Der sker i form af det 15-årige svenske talent Roony Bardghji, som FCK har indgået en aftale med. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Roony Bardghji kom egentlig oprindeligt til FCK fra Malmö FF i juli i år, og er topscorer i U17-ligaen i denne sæson med hele 15 mål i de 10 første kampe. Nu har han så fået en permanent aftale, skriver klubben.

Ifølge Sune Smith-Nielsen, der er Head of Talent hos FCK, er der tale om en meget talentfuld og unik spiller.

- Vi er stolte af, at vi kan tiltrække og rekruttere et af de absolut største nordiske talenter. Vi har at gøre med en unik spiller med klare spidskompetencer på højeste internationale niveau, som han allerede har vist for os i efteråret. Men også udenfor banen har han vist en fremragende indstilling til tingene, som er mindst ligeså afgørende for hans kommende karriere, siger han.

Roony Bardghji er født 15. november 2005. Han har tidligere optrådt for tre svenske klubber i form af Malmö FF, Kallinge SK og Rödeby AIF.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER