Fodbold nyheder

Jürgen Klopp:
Du er en idiot!

Af Raymund Nelausen

Jürgen Klopp kritiserer sig selv for, hvordan han reagerede efter Champions League-nederlaget i sidste sæson til Atletico Madrid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Europa var ved at lukke ned tilbage i marts grundet udbruddet af COVID-19, men alligevel skulle der spilles Champions League-fodbold på Anfield, hvor hjemmeholdet tog imod Atletico Madrid, og det var en stor fejltagelse ifølge Jürgen Klopp.

I forbindelse med dokumentaren “At the End of the Storm” udtaler Klopp sig om kampen og hvilke tanker, som tyskeren har haft om kampen, der samlede 6000 spaniere i England, selvom Spanien var lukket ned.

- Jeg stod op om mandagen til nyheden om, at Madrid havde lukket skoler og universiteter. Vi havde en meget vigtig Champions League-kamp mod Atletico, og 6000 spanske fans var på vej hertil.

- Det gav ingen mening. Det var meget kompliceret at forberede sig på. Vi spillede en god kamp, men vi tabte og røg ud. Jeg husker, at jeg var meget sur over, hvordan Atletico spillede, udtalte Jürgen Klopp ifølge AS.

Men kort efter skuffelsen over Liverpools exit kom Klopp på andre tanker, og hans perspektiv skiftede drastisk. Han stod og brokkede sig over nederlaget, men indså hurtigt, at der var værre ting i verden.

- Men fem minutter senere, efter interviews, sagde jeg til mig selv: 'Du er en idiot, du er ærgerlig over at tabe en fodboldkamp, mens verden er i sit mørkeste øjeblik.' Det sværeste som Verden nogensinde har stået overfor ”.

Der gik heller ikke lang tid før, at COVID-19-udbruddet ramte Jürgen Klopp og Liverpool, da Premier League efterfølgende blev lukket ned, og Klopp fandt ud af, at fodbold ikke længere var første prioritet i samfundet.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik