Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Victor Nyrup

Endnu en Liverpool-forsvarer skadet

Den engelske landsholds- og Liverpool-spiller Joe Gomez er onsdag blevet skadet i den engelske landsholdslejr.
De forsvarende mestre i Premier League har ikke været heldig med deres forsvarsspilleres helbred i denne sæson. I løbet af de første otte Premier League-kampe har Liverpool måtte se startere som Virgil van Dijk og Trent Alexander-Arnold udgå med skader. Derudover er den defensive midtbanespiller og forsvarsvikar Fabinho ligeledes ukampdygtige grundet en skade, som har holdt brasilianeren ude siden oktober.

Onsdag eftermiddag blev ondt så værre for Liverpool, da Sky Sport kunne berette, at klubbens førstevalg i van Dijks fravær, Joe Gomez, er blevet skadet til onsdagens tidlige træning med det engelske landshold. Det engelske fodboldforbund har endnu ikke kommenteret på episoden. En alvorlig skade til den unge englænder kan betyde, at Liverpool har Joel Matip som eneste kampklare midterforsvar med mere end et par Premier League kampe på CV´et.

Grundet de mange skader i forsvaret har Joe Gomez spillet alle undtagen en ligakamp for ”The Reds” i denne sæson, hvor Liverpool har inkasseret tredje flest mål af alle i Premier League med 16 mål. De forsvarende mestre indtager i øjeblikket tredjepladsen i den bedste engelske række et point efter Leicester og a point med Tottenham.

De eneste positive nyheder for Liverpools forsvar er, at Fabinho formentlig er klar til at trække i den røde trøje igen kort efter landsholdspausen, mens Trent Alexander-Arnold også forventes tilbage inden årets udgang.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER