ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Inter serverer Eriksen på et sølvfad:
Vil Tottenham tage imod?

Af Jonathan Kjær Troelsen

Det italienske Eriksen-eventyr er aldrig rigtig kommet i gang, og nu kan det snart være slut.

Article image
Ritzau-Scanpix

D. 28. januar tidligere i år var dagen, hvor Christian Eriksen forlod Tottenham, som han ellers havde repræsenteret siden 2013. Den 28-årige dansker skulle prøve noget nyt, og jagten på et nyt succesrigt eventyr sendte ham til Milano i Italien. Her lavede han en aftale med Inter, hvor han skrev en kontrakt, der sikrede ham en ugeløn på 1,6 millioner kroner.

Inters fans var spændte og begejstrede for at se Eriksen i aktion dengang først på året, men sådan er det ikke længere. Fynboens ophold i Inter har været med en meget begrænset succes, og klubbens træner Antonio Conte holder Eriksen mere på bænken end nogensinde.

Situationen i klubben Inter er anderledes nu end i forhold til i vinter. Klubben skal skære ned på lønkronerne, og her er Eriksen en af de dyre drenge. Med den begrænsede mængde af spilletid, som Eriksen har fået den seneste lange stykke tid, vurderes det derfor ikke, at han er pengene værd.

Ifølge Football Insider har den italienske storklub derfor nu tilbudt Eriksen til Tottenham. Tottenham-manager Jose Mourinho kender Christian Eriksen fra sidste sæson. Mourinho blev ansat i Tottenham d. 20. november 2019, og derfor nåede han altså at have Eriksen under sine vinger i godt to måneder inden skiftet til Italien. I den periode var Eriksen dog, ligesom nu, ofte henvist til bænken, og derfor er det uvist, hvordan Tottenhams interesse er for at hente danskeren tilbage. Kontrakten med Inter udløber i sommeren 2024.

Mere om Christian Eriksen

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik