ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Ekspert spår Ronaldo lys Manchester City-fremtid

Af Daniel Fisker

Andy Townsend er overbevist om, at Cristiano Ronaldo kan blive en succes i Manchester City.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester Citys ubetingede stjerneangriber Sergio Agüero har døjet med flere skadesproblemer i løbet af de seneste måneder, hvilket har begrænset hans spilletid til tre kampe i denne sæson.

Gabriel Jesus scorede ganske vist i weekendens kamp mod Liverpool, men han har endnu ikke bevist sit værd som arvtager for sin argentinske holdkammerat.

Pep Guardiola har sågar forsøgt at bruge Raheem Sterling som spidsangiber, mens de egentlige spidsangribere har fået spilletid på kanterne. Gode råd er tilsyneladende dyre for Manchester City-manageren.

Fodboldeksperten Andy Townsend mener ikke, at Manchester City og Guardiola går galt i byen, hvis de henter Cristiano Ronaldo i Juventus, som efter sigende vil af med den portugisiske superstjerne næste sommer.

- Hvis man vil have mål, så synes jeg, at han stadigvæk er den ultimative mål-maskine, udtaler Andy Townsend ifølge talkSPORT.

- Han har stadigvæk en trang til at score mål. Det er hans førsteprioritet på banen nu. Han vil simpelthen bare score mål.

- Han er i den periode, hvor hans øjne lyser op, når der er et frispark – ligegyldigt fra hvilken vinkel. Når han får en chance for at skyde, så gør han det. Selvom andre står bedre placeret, så kan de glemme det.

- Han er utrolig i luftspillet, hvilket vi allerede har set i Juventus.

- Hvis han bliver tilgængelig, hvis Juventus ville af med ham, og Manchester City havde brug for mål, så mener jeg ikke, at man skal tøve med at hente Cristiano Ronaldo.

- Han er 35 år gammel, og jeg tror stadigvæk, at han har 18 måneder tilbage i benene. Hvis han kom til Manchester City, så tror jeg, at han kunne levere varen og score 25 mål i sin første sæson.

Sergio Agüero scorede 23 mål for Manchester City i den forgangne sæson, hvor han fandt vej til netmaskerne i Premier League, FA Cuppen, EFL Cuppen og Champions League. Den 32-årige argentiner har alt i alt scoret 255 mål i 373 kampe for ”The Citizens”.

Mere om Cristiano Ronaldo

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik