Fodbold nyheder

Pogba en færdig mand i United?

Af Nicolai Christensen

Ole Gunnar Solskjær valgte i dag ikke at inkludere Paul Pogba i startopstillingen imod Everton, og efter en række mindre gode præstationer, har det fået Rio Ferdinand til at stille tvivl ved franskmandens fremtid i Manchester.

Article image
Ritzau-Scanpix

Et nederlag til Arsenal og derefter Istanbul Basaksehir i midt-ugen har gjort dagens opgør imod Everton til et utrolig vigtigt opgør, hvor point er nødvendige. Paul Pogba startede ikke inde i dagens kamp, som der i øjeblikket pause i, og det har fået den tidligere United-anfører, Rio Ferdinand, til at vække en undren vedrørende hans fremtid hos United.

- Hvis jeg sad i hans sted og var Paul Pogba, ville jeg tænke ”wow, jeg er ikke en del af hans bedste hold”. Solskjær har brug for et få point, han er under et enormt pres og jeg sidder på bænken, hvad fortæller det én Pogba?, lyder det fra Ferdinand til BT Sport.

En anden ekspert på engelsk tv, Joe Cole, er enig, og mener, at Solskjær i dag vil have spillere han kan stole på, og det kan han ikke på Pogba, fortalte han ligeledes til BT Sport.

Pogba har spillet 174 kampe for Manchester United efter og leveret meget svingende præstationer, og efter franskmandens ikke imponerende start på sæsonen er spørgsmålet nu Paul Pogba er færdig i United?

Mere om Paul Pogba

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik