Troels Drasbech

Mourinho: Snak ikke om Harry Kane

Manageren er træt af journalisternes spørgsmål.
Jose Mourinho afsendte et ret voldsomt modsvar afsted mod journalisterne til dagens pressemøde, efter flere af spørgsmålene omhandlede Harry Kanes straffespark imod Brighton i weekenden.

Kane fik tildelt et straffespark i første halvleg i klubbens sejr på 2-1, hvilket blev dømt på baggrund af en kollision med Adam Lallana fra Brighton. Et straffe, som blev tildelt efter VAR-gennemgang, og flere har efterfølgende kommenteret på den engelske angribers måde at udspille situationen på - noget Mourinho er træt af:

- I er forvirrede. I kunne have snakket om Manchester City- og United-spillere, Liverpool-spillere eller Chelsea-spillere. Og i snakker om Harry Kane? Som var i gang med at kontrollere bolden i en farlig position, hvor Lallana laver en uforsvarlig aktion og begik et frispark.

- Hvorfor taler i om os? Snak om Liverpool, City, United. Snak omkring de straffespark hvor du ser en klog spiller, der falder, når nogen kommer og puster til dem. Snak ikke om Harry Kane, udtalte en irritabel Mourinho ifølge Sky Sports.

Tottenham spiller på torsdag mod bulgarske Ludogorets i Europa League, hvor Harry Kane igen kan komme i aktion.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER