England: Premier League
FT
0 - 1
(0 - 0)
Manchester U
Arsenal
P. Aubameyang (69)
Victor Nyrup

Arsenal-legende: Partey er sommerens bedste signing

Efter flere gode præstationer for Arsenal efter sommerskiftet fra Atlético Madrid, udråber den tidligere Arsenal-angriber Paul Merson Thomas Partey, som den bedste signing i Premier League.
Den ghanesiske landsholdsspiller Thomas Partey spillede endnu en god kamp for Arsenal, da "The Gunners" slog Manchester United 0-1 på Old Trafford søndag aften. Arsenal vandt kampen efter en straffesparksscoring af Pierre-Emerick Aubameyang i anden halvleg. Især Partey imponerede Arsenal-legenden, og nuværende ekspert hos Sky Sports, Paul Merson, som efter kampen kun havde rosende ord om klubbens nye ghaneser.

- De slog et forfærdelig dårligt Manchester United-hold i dag. De gjorder arbejdet færdigt, hvor vi har set dem tabe den slags kampe de sidste fem til seks år. Jeg synes især Partey udgører en kæmpe stor forskel. Sikke en signing, lød det fra Merson i studiet efter kampen.

Roserne af den dyrt indkøbte midtbanespiller stopper dog ikke her for Merson, som på baugrund af gårsdagens præstation, kombineret med en god start i den røde trøje, har fået Merson til, at udråbe Partey som den bedste sommersigning i hele Premier League.

- Hvis man taler om sommerens bedste signing, så må han altså være nummer ét. Jeg kan nærmest ikke tro på, at Arsenal fik ham.

Paul Merson er særligt imponeret af handlen, eftersom han mener at flere store hold, herunder både Manchester United og Manchester City, står og mangler en type som 27-årige Partey.

- Manchester United har Fred, McTominay og Matic, men de har ikke en som Partey. Også Manchester City, hvor Fernandinho nærmer sig slutningen på sin karriere, og Rodri har ikke været ligeså imponerende.

Arsenal sikrede sig den stærke midtbanespillers underskrift på transfervinduets sidste dag, for et beløb på hele 370 millioner kroner. Et skifte som Paul Merson er det bedste i Premier League, i et transfervindue, med flere store handler til Premier League, herunder den tyske duo Timo Werner og Kai Havertz til Chelsea, James Rodríguez til Everton blandt mange.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER