Fodbold nyheder

Ekspert:
Pogba var dårlig, men ikke alene

Af Asbjørn Steffensen

Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville er ikke imponeret over Paul Pogbas præstation mod Arsenal og generelt den form franskmanden er inde i.

Article image
Ritzau-Scanpix

Søndag aften tabte Manchester United til Arsenal hjemme på Old Trafford for første gang siden 2006. Pierre-Emerick Aubameyang sendte sejren til det nordlige London på et straffespark. Til trods for Arsenals flotte præstation går snakken mere på Manchester Uniteds dårlige resultater i denne sæsons Premier League, hvor klubben lige nu ligger på en skuffende 15. plads.

En af de spillere der får mest røg, og har gjort det i noget tid efterhånden, er klubbens dyrest indkøbte spiller nogensinde - Paul Pogba. Franskmanden ligner ikke en manden, der trives i Manchester-klubben, hvilket hans præstationer også afspejler.

Tidligere Manchester United-spiller og nuværende ekspert på SkySports, Gary Neville, siger efter søndagens kamp mod Arsenal, at Pogba, der i øvrigt begik straffesparket, spillede dårligt, men at han ikke var ene om det.

- Hvis vi snakker om hans optræden, var han virkelig, virkelig dårlig i hele kampen - så simpelt er det. Han var dog ikke alene om det. Jeg synes (Scott, red.) McTominay var dårlig, Fred var under hans normale standard og (Bruno, red.) Fernandes langt under hans standard, siger Gary Neville på SkySports.

Neville fortsætter hans analyse af Pogbas dårlige præstationer, der, ifølge eksperten, på nogle punkter kan ledes tilbage på franskmandens agent, Mino Raoila.

- Jeg har sagt i lang tid, at mit problem er, er at Pogbas agent offentligt har sagt, at han gerne vil spille i Real Madrid, så det er ingen hemmelighed. Som den største spiller i klubben vil der blive talt mere om dig end resten, siger Neville.

Pogbas kontrakt udløb egentlig ved slutningen af denne sæson, men Manchester United gjorde brug af muligheden for at forlænge hans kontrakt med et år, så franskmanden nu har kontrakt med De Røde Djævle indtil 2022.

Mere om Paul Pogba

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik