Fodbold nyheder

Joao Felix endelige gennembrud?

Af Nicolai Christensen

Diego Simeone har efter deres 3-2-sejr over Salzburg i går været ude og udtale sig om klubbens dyreste indkøb nogensinde, Joao Felix, der måske nu begynder at blive pengene værd.

Article image
Ritzau-Scanpix

Atletico Madrid afværgede Salzburg-sensationen i går, da de undervejs var bagud to gange, men i sidste ende endte med at løbe med sejren. Det var bl.a. grundet klubbens rekord-indkøb Joao Felix, der spillede en flot kamp. Det har Atletico-træner, Diego Simeone, været ude og snakke lidt om.

- Forhåbentligt kan vi hjælpe ham. For med en god Joao Felix vil vores hold være mere konkurrencedygtigt, fortæller Simeone ifølge Goal.

- Det var hans bedste præstation for klubben, når man tænker på vigtigheden af kampen, men han har spillet mange gode.

Joao Felix blev købt i Benfica i sommeren 19, hvor han siden har spillet 43 officielle kampe for Atletico Madrid, hvor det til følge er blevet til 12 mål og fem oplæg. Det har ifølge mange omkring den spanske hovedstads-klub ikke været tilfredsstillende ift. at de betalte omkring 950 mio. kroner for portugiseren.

Men spørgsmålet er, om det bliver i denne sæson, at Felix for alvor betaler tilbage for den store sum, ved at præstere godt for Atletico, og blive mere afgørende, end han har været førhen.

Mere om João Félix

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Real MadridChampions League - Gladbach - Manchester C