Fodbold nyheder

Uheldige Liverpool

Af Nicolai Christensen

Det så ud til, at Jürgen Klopp havde fundet en erstatning til Virgil van Dijk i brasilianske Fabinho, men i gårsdagens sejr over FC Midtjylland, blev den vikarierende-midterforsvar udskiftet med hvad, der ligner en baglårs-skade.


Liverpool vandt planmæssigt over danske FC Midtjylland i Champions League i går med cifrene 2-0, der efterlader dem med maksimum point i gruppe D efter to runder. Der var dog nogle ting, som tyske Jürgen Klopp ikke kan være helt tilfreds med. Liverpool havde svært ved at skabe chancer imod FCM, og så udgik Fabinho med en skade i løbet af første halvleg.

Fabinho er siden Van Dijk blev langtidsskadet imod Everton, blevet erstatningen for hollænderen, da det har været ham, der har rykket ned i det centrale forsvar og udfyldt hans rolle. Liverpool kan dog muligvis forvente også at skulle være uden brasilianeren nu i en periode.

- Det er præcis det sidste, vi havde brug for. Hvad kan jeg sige? Jeg ved, at han mærkede noget i sit baglår, og det er ikke godt, siger Klopp til Sky Sports.

- Han mærkede det ikke rigtig meget, og han sagde, at han kunne have spillet videre, men det ville være uden sprinter, og det hjælper ikke rigtig på den position.

- Vi må se, når han er blevet scannet, men det er selvfølgelig ikke godt, siger Klopp.

Hvad merseyside-holdet så gør nu bliver spændende at se, da de fleste Liverpool-fans nok var blevet bare en smule mere rolige, da de har set, at Fabinho har gjort det godt i Van Dijks fravær. Nu kan det være, de skal være uden dem begge, og hvem skal så spille den mere rolige plads i midterforsvaret ved siden af unge Joe Gomez?

Mere om Fabinho

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik