Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Lionel Messi forlænger sandsynligvis sin kontrakt med FC Barcelona, mens Christian Eriksen kan være fortid i Inter til januar.

Article image

FC Barcelona-præsidenten Josep Maria Bartomeu meddelte tirsdag aften, at han trækker sig fra præsidentposten, hvorfor Lionel Messi efter al sandsynlighed er villig til at forlænge hans kontrakt, som i øjeblikket udløber i 2021. (Telegraph)

Inter-træneren Antonio Conte overvejer at sælge Christian Eriksen i januar-transfervinduet, hvis det rette bud – eksempelvis fra Paris Saint-Germain – når til Milano. (Calciomercato)

FC Barcelona-træneren Ronald Koeman kan se frem til op til 12 spilledages karantæne for sin håndtering af en VAR-kendelse i weekendens El Clásico. Her konfronterede den hollandske træner kampens dommer på grund af en straffesparkskendelse, inden han på de sociale medier understregede, at straffesparket, som sendte Real Madrid på sejrskurs, var kontroversielt. (CaughtOffside)

Juventus forsøgte at købe FC Barcelonas stortalent Ansu Fati i sommerens transfervindue. (Calcio Mercato)

Paris Saint-Germain-angriberen Kylian Mbappés skifte til Real Madrid næste sommer er så godt som en realitet, hvis man spørger Adil Rami, som tidligere har været landsholdskammerat med den 21-årige superstjerne. (Metro)

Den argentinske angriber Lautaro Martinez, som transferrygterne gentagende gange har sendt til FC Barcelona, har understreget, at han ikke ved, hvad fremtiden vil bringe. Den ombejlede angriber understreger dog, at han i øjeblikket er glad i Inter. (AS)

FC Barcelona vil forsøge at hente PSV Eindhoven-angriberen Donyell Malen, hvis det ikke lykkes for ”Blaugrana” at få fingrene i Olympique Lyon-angriberen Memphis Depay. (Mundo Deportivo)

Diego Maradona er efter sigende nødt til at isolere sig selv fra omverdenen, fordi han har været i kontakt med en person, som er testet positiv for coronavirus. (Star)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik