Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Manchester United vil gøre alvor af interessen for et af verdens største forsvarstalenter næste sommer, Brighton & Hove Albion vil forsøge at sætte Bayern München stolen for døren, mens en erfaren brasilianer spøger i Birmingham City.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United vil gøre alvor af interessen for RB Leipzigs forsvarsgeneral Dayot Upamecano næste sommer. (Times)

Liverpool er den seneste klub, som har pudset talentspejdere på den islandske U21-landsholdsspiller Isak Bergmann Johannesson, som spiller i svenske IFK Norrköping. (Expressen)

Talentspejdere fra Manchester United og Juventus holder også øje med 17-årige Isak Bergmann Johannesson. (Aftonbladet)

Brighton & Hove Albion kommer til at tilbyde den engelske U21-landsholdsback Tariq Lemptey en ny kontrakt, selvom Bayern München er interesseret i den 20-årige højreback. (Sun)

Borussia Dortmund-træneren Lucien Favre tror, at spekulationerne om Jadon Sanchos mulige transfer til Manchester United har medført, at den 20-årige englænders form er blevet ringere. (Mirror)

Manchester City-kantspilleren Riyad Mahrez udelukker ikke, at han en dag vender tilbage til Frankrig og sin barndomsklub Olympique de Marseille. (Sun)

Manchester United-målmanden Sergio Romero er blevet tilbudt at vende tilbage til Racing Club de Avellaneda, men det vil medføre en gevaldig lønnedgang for den 33-årige argentiner. (Star)

Championship-klubben Birmingham City er blandt de klubber, som er interesseret i at hente den tidligere brasilianske landsholdsangriber Alexandre Pato på en fri transfer. Den tidligere AC Milan og Chelsea-spiller har været klubløs, siden han forlod São Paulo i august 2020. (Calciomercato)

Arsenals tekniske direktør Edu overrullede klubbens manager Mikel Arteta, da ”The Gunners” hentede Thomas Partey i stedet for Olympique Lyon-midtbanespilleren Houssem Aouar. (Express)

Arsenal får konkurrence fra Paris Saint-Germain og Juventus i deres kamp for at hente Houssem Aouar til Emirates Stadium. (Sun)

Aston Villa forsøgte at hente Strasbourgs franske forsvarsspiller Mohamed Simakan i sommerens transfervindue. ”The Lions” kan tænkes at forsøge igen, når januar-transfervinduet åbner. AC Milan, Olympique Lyon og Borussia Dortmund var også interesserede i den 20-årige forsvarsspiller. (Calciomercato)

Leeds United planlægger på at ophæve kontrakten med den irske forsvarsspiller Conor Shaughnessy, som ikke lykkedes med at finde en ny klub i sommerens transfervindue. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik