Daniel Fisker

Onsdagens engelske rygter

Manchester United vil gøre alvor af interessen for et af verdens største forsvarstalenter næste sommer, Brighton & Hove Albion vil forsøge at sætte Bayern München stolen for døren, mens en erfaren brasilianer spøger i Birmingham City.
Manchester United vil gøre alvor af interessen for RB Leipzigs forsvarsgeneral Dayot Upamecano næste sommer. (Times)

Liverpool er den seneste klub, som har pudset talentspejdere på den islandske U21-landsholdsspiller Isak Bergmann Johannesson, som spiller i svenske IFK Norrköping. (Expressen)

Talentspejdere fra Manchester United og Juventus holder også øje med 17-årige Isak Bergmann Johannesson. (Aftonbladet)

Brighton & Hove Albion kommer til at tilbyde den engelske U21-landsholdsback Tariq Lemptey en ny kontrakt, selvom Bayern München er interesseret i den 20-årige højreback. (Sun)

Borussia Dortmund-træneren Lucien Favre tror, at spekulationerne om Jadon Sanchos mulige transfer til Manchester United har medført, at den 20-årige englænders form er blevet ringere. (Mirror)

Manchester City-kantspilleren Riyad Mahrez udelukker ikke, at han en dag vender tilbage til Frankrig og sin barndomsklub Olympique de Marseille. (Sun)

Manchester United-målmanden Sergio Romero er blevet tilbudt at vende tilbage til Racing Club de Avellaneda, men det vil medføre en gevaldig lønnedgang for den 33-årige argentiner. (Star)

Championship-klubben Birmingham City er blandt de klubber, som er interesseret i at hente den tidligere brasilianske landsholdsangriber Alexandre Pato på en fri transfer. Den tidligere AC Milan og Chelsea-spiller har været klubløs, siden han forlod São Paulo i august 2020. (Calciomercato)

Arsenals tekniske direktør Edu overrullede klubbens manager Mikel Arteta, da ”The Gunners” hentede Thomas Partey i stedet for Olympique Lyon-midtbanespilleren Houssem Aouar. (Express)

Arsenal får konkurrence fra Paris Saint-Germain og Juventus i deres kamp for at hente Houssem Aouar til Emirates Stadium. (Sun)

Aston Villa forsøgte at hente Strasbourgs franske forsvarsspiller Mohamed Simakan i sommerens transfervindue. ”The Lions” kan tænkes at forsøge igen, når januar-transfervinduet åbner. AC Milan, Olympique Lyon og Borussia Dortmund var også interesserede i den 20-årige forsvarsspiller. (Calciomercato)

Leeds United planlægger på at ophæve kontrakten med den irske forsvarsspiller Conor Shaughnessy, som ikke lykkedes med at finde en ny klub i sommerens transfervindue. (Football Insider)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER