Fodbold nyheder

Tre klubber jagter Liverpool-stjerne

Af Henrik Varbøl Andersen

Jürgen Klopp opfordrer klubben til at strikke en ny kontrakt sammen, så midtbane-stjerne bliver i klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Georginio Wijnaldum er en eftertragtet herre, og ifølge TeamTalk og 90min er hele tre storklubber ude efter den hollandske midtbane-dynamo, som har kontraktudløb hos ”The Reds” næste sommer. Inter og Paris Saint-Germain er de to nye klubber, som angiveligt har kastet sig ind i ræset om midtbanespilleren.

Tidligere i denne måned erkendte Ronald Koeman, at Barcelona jagtede Wijnaldum i transfervinduet:

- Vores interesse i Wijnaldum er stærk. Jeg ville gerne have ham på grund af hans fantastiske evne til at lave de rigtige løb fra midtbanen og ind i feltet på de rigtige tidspunkter. Jeg er overbevist om, at han virkelig kan tilføre vores hold noget, udtalte Koeman til det spanske medie Marca.

Klopp vil dog gerne beholde sin centrale midtbanespiller, og han har gjort det klart for ledelsen hos mestrene, at de skal strikke et nyt og forbedret kontrakt tilbud på plads til hollænderen.

Liverpool-manageren ser gerne, at det nye tilbud bliver af længerevarende varighed til den 29-årige profil. Hvis ikke ”The Reds” får en aftale på plads, vil Wijnaldum være i stand til at forhandle med andre klubber til januar.

Nu ser det altså ud til, at konkurrencen om den målfarlige midtbanespiller spidser med både Inter og Paris Saint-Germain som konkurrenter til Barcelona og Liverpool.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik