Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Raymund Nelausen

Umtiti udtaler sig om Arsenal-rygter, Real Madrid vil hente spanier tilbage til La Liga og en klausul, der kan få Erling Håland til at forlade Dortmund. Her er rygterne fra Europa.

Article image

Inter har længe været interesseret i Nicolo Rovella fra Genoa, men den aftale kan snart falde til jorden. Genoa håber nemlig, at de kan få Rovella til at blive i klubben, og de har derfor tilbudt ham en kontraktforlængelse (CalcioMercato).

Real Madrid har set sig varme på Fabian Ruiz fra Napoli og går efter at hente ham tilbage til spansk fodbold. Ruiz har været en stor profil for Napoli de seneste sæsoner, men kan nu være på vej tilbage til spansk fodbold, hvor han tidligere har repræsenteret Real Betis (CalcioMercato).

Det er nu kommet frem, at Erling Håland har en frikøbsklausul i sin kontrakt, der træder i kraft i 2022. Den klausul ligger på ca. 558 millioner, men Dortmund håber, at de kan beholde Håland og holde mulige bejlere væk (Fabrizio Romano).

Der er også kommet nyt frem om Gerard Piques kontrakt, hvor han fik en klausul i sin seneste forlængelse med FC Barcelona. Her skulle han have lov til at forlade klubben, hvis der kom et tilbud fra MLS eller en mindre klub i Europa. En anden storklub i Europa måtte han dog ikke skifte til (Sport).

Samuel Umtiti har gennem en længere periode været rygtet væk fra FC Barcelona, hvor Arsenal gentagne gange har været nævnt som ny klub. Nu afviser Umtiti selv, at han skulle have bedt om et skifte væk fra den spanske storklub (Football Insider).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik