Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Raymund Nelausen

Flere spillere er på vej væk fra topklubberne, men en enkelt får en ny chance for at bevise sig. Her er dagens rygter fra England.

Article image
Ritzau-Scanpix

Shkodran Mustafi har afvist Arsenals tilbud om en kontraktforlængelse. Han vil væk fra London-klubben, og han har informeret ledelsen om, at han forlader dem, når hans kontrakt udløber til næste sommer (Football London).

Tottenham og Paris Saint-Germain kan måske sige farvel til en mulig handel med Antonio Rüdiger, da han har fået en ny chance hos Chelsea. Efter samtaler med Frank Lampard er parterne blevet enig om, at Rüdiger skal fortsætte hos Chelsea (Daily Mail).

Crystal Palace ser ud til at forlænge med Andros Townsend, der ellers har kontraktudløb til næste sommer. Han har tidligere været rygtet til West Bromwich, men han bliver tilsyneladende i London (Football Insider).

Tottenham er færdige med Danny Rose, da de ikke længere ønsker ham i klubben. De har derfor indledt forhandlinger om en mulig ophævelse af Rose´ kontrakt, der løber frem til juli næste år (Football Insider).

Liverpool har tidligere været rygtet sammen med Schalke 04s Ozan Kabak, men de afviser nu, at de har haft nogen interesse for den tyrkiske forsvarsspiller (Liverpool Echo).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik