Europa: Champions League
FT
2 - 2
(1 - 0)
Gladbach
Real Madrid
M. Thuram (33), M. Thuram (58)
K. Benzema (87), Casemiro (90)
StillingOptakt
Nicolai Christensen

Optakt: Mönchengladbach – Real Madrid

Mönchengladbach og Real Madrid mødes tirsdag i Champions League, hvor specielt gæsterne fra Madrid har noget at revanchere fra deres nederlag hjemme til Shaktar Donetsk i første runde.
Kommentar:

Der er meget på spil, når Borussia Mönchengladbach og Real Madrid i morgen tirsdag klokken 21 tørner sammen på Borussia-Park. Hjemmeholdet fra Gladbach tog point på udebane imod Inter i første runde, og havde med lidt held taget alle de tre point med hjem fra det italienske, men havde man spurgt dem inde, havde de nok solgt den for et point. Gæsterne fra Madrid var første rundes klart største skuffelse, da de hjemme på deres midlertidige hjemmebane Estadio Alfredo Di Stefano tabte 2-3 til ukrainske Shaktar Donetsk. Specielt første halvleg hvor ”Los Blancos” endte med at være bagud med 0-3 levede ikke op til Real-standarder, og Zinedine Zidane blev pludselig snakket ud af klubben.

Real rettede dog op på den store skuffelse i ligaen, hvor de i weekenden vandt El Clasico ganske komfortabelt med 3-1, som malede rygterne om en fyring til Zidane til jorden igen. Specielt det faktum, at Real-kaptajnen Sergio Ramos var tilbage gjorde meget, og spanieren var som han plejer både afgørende defensivt og offensivt. Det var tydeligt, at madrilenerne manglede Ramos imod Shaktar, hvor Eder Militao og Raphael Varane ikke steppede op i fraværet i anføreren.

Det forventes, at Ramos igen er med imod Mönchengladbach, som i nyere tid har vist sig at være Real Madrids klart vigtigste spiller. Men der er også en modstander, som de skal slå.

Mönchengladbach fik som skrevet et point på Guiseppe Meazza imod Inter, hvor de lå til at tage sejren ind til allersidst, hvor Romelu Lukaku ville det anderledes. Siden det opgør slog Gladbach i weekenden Mainz på udebane med 3-2, som gjorde, at de nu befinder sig på en sjetteplads i Bundesligaen.

Omkring Mönchengladbach bliver det spændende at se, hvilken formation som de kommer ud til kampen med, da de har vekslet lidt imellem et tre- og firemands-forsvar. I opgøret med Real kunne det meget vel ende med en lidt mere defensiv 5-3-2, hvor de vil satse på at stå kompakt og så true Real-defensiven på nogle kontra-stød. En mere klassisk 4-2-3-1 ville dog heller ikke vække opsigt, da det trods alt var en formation de havde stor succes med imod Inter i første runde.

Mönchengladbach vil gå efter pointene, men vil kunne leve med et nederlag til de mange gange tidligere-Champions League-vinderer. Real derimod skal have en sejr, og vil kun være tilfreds med de tre point. Derved to vidt forskellige udgangspunkter til kampen.

Karantæner og skader:

Mönchengladbach:
Denis Zakaria
Valentino Lazaro
Laszlo Benes

Real Madrid:
Dani Carvajal
Nacho Fernandez
Alvaro Odriozola
Martin Ødegaard
Mariano Diaz

Forventede startopstillinger:

Mönchengladbach (4-2-3-1)
Sommer
Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini
Kramer, Neuhaus
Hofmann, Stindl, Thuram
Plea

Real Madrid (4-3-3)
Courtois
Mendy, Varane, Ramos, Marcelo
Valverde, Casemiro, Modric
Rodrygo, Benzema, Vinicius

Bud på kampens profil:

Det bliver en kamp med gæsterne fra Madrid på bolden, og derfor må kampens profil også ende med at befinde sig på Reals hold. En spiller som kan blive meget afgørende for at skulle kunne dirke Gladbach-defensiven op, bliver Vinicius Junior. Brasilianeren blev skiftet ind efter en times tid imod Shaktar, hvor han sekunder efter at være kommet på banen scorede. Han er inde i en god spillemæssig form, og Indkast.Dk´s bud på kampens profil.

Bud på kampens resultat

Det ville være meget overraskende, hvis det ikke bliver et kampmønster med Real meget på bolden, og Gladbach, der så vil satse på at kunne gøre ondt på ”Los Blancos” på kontraer. De var på randen af krise inden Barca-kampen i weekenden, som de kom ind til med nederlag til Cadiz og Shaktar Donetsk, men en flot og klassisk Real Madrid-indsats imod Barcelona har ændret på krisen. Det har ikke været deres bedste start på sæsonen, men den gode indsats imod Barcelona har gjort at troen er tilbage i Madrid. Real Madrid kommer ud og dominerer, og vinder opgøret sikkert med 2-0.

Opgøret bliver som sagt spillet på Borussia-Park fra klokken 21:00, og kan ses på TV3 Sport. Kampen bliver dømt af israelske Orel Grinfeld.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER