Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Manchester City er på udgik efter en erstatning for Pep Guardiola, Manchester United gik glip af at hente Dayot Upamecano, mens Luka Modric er for gammel til at gøre Gareth Bale kunsten efter.

Article image
Ritzau-Scanpix

I Manchester City holder man et vågent øje med RB Leipzig-træneren Julian Magelsmann og den tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino. Disse to er mulige erstatninger for Pep Guardiola, som har taget hul på det sidste år af sin kontrakt. (Mail)

Den polske angriber Arkadiusz Milik, som efter sigende var på vej til Juventus i sommerens transfervindue, kan tænkes at forlade Napoli til januar, hvor Tottenham og Everton vil stå på spring for den 26-årige angriber. (Calciomercato)

I Sheffield United er man interesseret i at hente Manchester United-forsvareren Marcos Rojo til klubben. Planen er, at den 30-årige argentiner skal præsenteres som lejesvend i januar. (Sun)

Manchester United gik glip af at hente RB Leipzig-forsvareren Dayot Upamecano – som nu er 450 millioner kroner værd – for fem år siden, hvor transfertumult forhindrede ”The Red Devils” i at hente den franske landsholdsforsvarer for 1,6 million kroner. (Sun)

Arsenal er fortsat interesseret i Olympique Lyon-midtbanespilleren Houssem Aouar. ”The Gunners” vil dog få konkurrence fra Paris Saint-Germain og Juventus. (Tuttosport)

Arsenal-manageren Mikel Arteta siger, at han har været ærlig overfor Mesut Özil, som ikke er i kridthuset i Premier League-klubben, selvom tyskerens agent påstår, at der ikke har været gennemsigtighed i den proces, som nu har udelukket Özil fra Arsenal-truppen. (Mirror)

I Liverpool går man måske ikke efter at hente en ny forsvarsspiller, når januar-transfervinduet åbner. Planen kan således være at vente til næste sommer, hvor man efter al sandsynlighed kan hente en bedre og mere langsigtet forstærkning til forsvaret. (Liverpool Echo)

Real Madrids 35-årige midtbanespiller Luka Modric mener, at han er for gammel til at skifte tilbage til Tottenham, som 31-årige Gareth Bale gjorde i sommerens transfervindue. (FourFourTwo)

Manchester City-kantspilleren Riyad Mahrez har afvist påstandene om, at han åbent diskuterede muligheden for at skifte til Paris Saint-Germain i sommerens transfervindue. (Manchester Evening News)

Newcastle Uniteds midtbanespiller Jonjo Shelvey skal modtage behandling for sin brok-skade, som efter al sandsynlighed vil resultere i en operation. (Newcastle Chronicle)

Brighton & Hove Albions midtbanespiller Adam Lallana har løftet sløret for, at han betragtede hver dag på Anfield som den sidste i Liverpool, da det gik op for ham, at hans tilstedeværelse i Liverpool ikke længere var påkrævet. (Liverpool Echo)

Everton-manageren Carlo Ancelotti mener, at den hetz på de sociale medier, som hans spillere har været udsat for siden Merseyside-derbyet, er unfair og uacceptabel. (Liverpool Echo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik