Fodbold nyheder

- Hans kropssprog er ikke godt

Af Asbjørn Steffensen

Tidligere Manchester United-assistent Steve McClaren siger, at Bruno Fernandes skal arbejde med den måde han reagerer på under kampene.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United har fået en noget svingende start på Premier League-sæsonen. Senest blev det til et 0-0-resultat mod rivalerne fra Chelsea, som blev en chancefattig affære. De Røde Djævles midtbaneprofil Bruno Fernandes gjorde sig ikke synderligt bemærket og var ikke afgørende involveret, som han plejer at være.

Undervejs i kampen blev portugiseren rykket fra midten og ud på kanten, hvilket også var tilfældet i sidste weekend mod Newcastle, og det er ikke hans foretrukne position. Det har efterfølgende fået tidligere Manchester United-assistent Steve McClaren til at kommentere på Fernandes' nuværende situation.

- Jeg har kigget på Bruno Fernandes, og han er skuffet. Skuffet over, at han er blevet flyttet fra midten og ud på kanten. Jeg så det sidste uge mod Newcastle, og jeg ser det nu igen. Hans kropssprog er ikke godt, og han bliver ikke involveret, siger McClaren til talkSPORT og fortsætter:

- Han er nødt til at komme ind i kampen, og den højre kant flytter han sig ikke fra. Han er nødt til at arbejde derudefra, løfte hovedet og begynde at påvirke kampene igen.

Bruno Fernandes og resten af Manchester United-holdet skal onsdag aften følge op på sidste uges fremragende sejr på udebane over PSG i Champions League, når de tager imod tyske RB Leipzig i anden runde af gruppespillet.

Mere om Bruno Fernandes

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik