Fodbold nyheder

Lampard hylder ny keeper

Af Niels Nedergaard

Chelsea-manager Frank Lampard er yderst begejstret over klubbens nyeste signing på målmandsposten, Edouard Mendy. Det fortalte han efter lørdagens kamp mod Manchester United.

Article image

Det er ikke mange sæsoner siden, at Chelsea betalte lidt over 600 millioner for den spanske målmand Kepa Arrizabalaga.

Spanieren har dog floppet fælt i den engelske storklub, og derfor valgte Chelsea i sommerens transfervindue at hente Edouard Mendy til klubben fra franske Rennes.

Og det var nok en god idé. Edouard Mendy har nemlig fået en flyvende start på sin nye tilværelse i Chelsea, og mod Manchester United havde senegaleseren flere store redninger. Efter kampen hyldede manager Frank Lampard derfor sin nye keeper.

- Jeg er virkelig glad for hans præstation. Den var rigtig god. Du stoler på din keeper i øjeblikket. Det var en tæt kamp med ikke vildt mange chancer. Men han viste, hvorfor han er her, sagde Frank Lampard efter kampen ifølge London Evening Standard.

Det var især Edouard Mendys høje kvalitet i opgøret, som Frank Lampard efter kampen var yderst begejstret for.

- Vi bragte ham i spil, fordi vi kendte til hans kvaliteter, og han har vist en stor ro og sikkerhed i det kampe, som han allerede har spillet. Jeg er glad for hans redninger i dag, lød det efter kampen fra Chelsea-manageren.

Chelsea hentede Edouard Mendy til klubben for den nette sum af 179 millioner kroner, hvilket må siges at være en noget anderledes pris, end klubben betalte for Kepa.

Mere om Edouard Mendy

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik