Fodbold nyheder

FCM med problemer inden Liverpool-kamp

Af Raymund Nelausen

FC Midtjylland skal på tirsdag møde Liverpool i Champions League, men det kan blive uden deres målmand Jesper Hansen, der udgik med en skade imod Brøndby.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

FC Midtjylland forlod i aftes Brøndby Stadion med tre point efter et fornemt comeback. De var bagud 0-2, men fik vendt kampen og vandt 3-2 med en scoring i overtiden. Turen til Brøndby var dog ikke uden konsekvenser, da Jesper Hansen måtte lade sig udskifte efter 60 minutter.

- Jeg mærker et lille riv i lysken og ved med det samme, at det ikke er godt. Jeg kunne ikke fortsætte, og lige, da jeg gik ud, der tænker man jo sit, udtalte Jesper Hansen efter kampen.

Uheldet kom på det værst tænkelige tidspunkt, da der venter FC Midtjylland en stor kamp om blot to dage i Champions League, hvor de skal møde de engelske mestre fra Liverpool.

- Vi har en spændende kamp allerede tirsdag aften i Liverpool, men jeg prøver at bevare optimismen, og det føles allerede lidt bedre nu. Jeg håber, at det ikke er så slemt, som jeg først troede.

Hvis Jesper Hansen ikke bliver klar, er det Mikkel Andersen, der skal vogte målet. Han har tidligere i karrieren stået på mål i vigtige kampe, og selvom cheftræner Brian Priske håber, at Jesper Hansen bliver klar, så har han stor tillid til Andersen.

- Hvis ikke han (Jesper Hansen, red) er klar, så ved jeg, at Mikkel kommer til at stå en fantastisk kamp på Anfield. Det har han gjort før. Måske ikke lige på Anfield, men jeg husker i hvert fald en kamp på Old Trafford, hvor han gjorde det rigtig fint.

- Mikkel er bundrutineret, og selv med en brækket finger i dag, kommer han ind, og står derinde. Han har høj kvalitet, og så må vi se, hvad status er i morgen, udtalte Brian Priske til Indkast.dk.

Mere om Jesper Hansen

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik