Danmark: Superligaen
FT
2 - 3
(1 - 0)
Brøndby
FC Midtjylland
A. Bruus (16), J. Lindstrøm (51), S. Rosted (80), M. Schwäbe (90)
A. Dreyer (62), P. Sisto (73)
Raymund Nelausen

Niels Frederiksen med stor ros til Pavlovic

Niels Frederiksen udtaler til Indkast.dk, at han var meget tilfreds med Andrija Pavlovic, som gav Brøndby noget andet i front.
Niels Frederiksen var lørdag aften vidne til, hvordan hans hold formåede at smide en 2-0-føring væk. Selvom Brøndby var i fuldstændig kontrol gennem 60 minutter, sank deres niveau i slutningen af kampen, og det blev dyrt.

I forhold til andre kampe tidligere på sæsonen, var det denne gang Brøndby, der smed sejren i overtiden. Det er noget, der ærgrer Frederiksen, men han indrømmer også, at det var Brøndbys egen skyld.

- Sådan er det jo i de her kampe. Det er tætte kampe, og det er små marginaler, som afgør tingene. I dag gik marginalerne lidt imod os, men det er jo også vores egen dygtighed, som er skyld i det. Det er dygtigheden til at score på de chancer, som vi selv har, og ikke forære modstanderne store chancer.

Til dagens kamp var der dog positive tegn at spore i Brøndbys spil. Især i angrebet, hvor Andrija Pavlovic fik sin første start i Brøndby-trøjen. Han havde en fod med i Brøndbys første scoring, og Frederiksen var da også glad for Pavlovics indsats.

- Han gør det godt og giver os noget andet. Han er dygtig i spillet med ryggen mod målet, så vi kan bruge ham som en station, som vi kan spille op på og så spille derfra. Det gjorde han rigtigt fint.

- Han er stærk i hovedspillet både på de offensive og defensive standarder, der gav han også holdet noget. Der var mange positive ting ved hans præstation. Det synes jeg helt afgjort, udtalte Niels Frederiksen til Indkast.dk efter kampen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER