Fodbold nyheder

Evertons assist-konge skadet

Af Henrik Varbøl Andersen

Han har været ”The Toffees” helt store profil i starten af sæsonen, men nu må de undvære ham i weekendens Premier League-runde.

Article image

James Rodriguez har været den helt store profil for Everton i begyndelsen af sæsonen med mål og assist. Nu er han desværre skadet og ifølge manager Carlo Ancelotti er Rodriguez ude af søndagens Premier League-møde på St. Marys i Southampton.

Ifølge 90min opstod skaden allerede tidligt i Merseyside-derbyet mod Liverpool, hvor Everton-profilen røg lidt skævt ind i tackling med Virgil van Dijk. Han formåede dog at spille kampen færdig, men efterfølgende er skaden blevet værre, hvilket Ancelotti bekræftede på et pressemøde i dag:

- James fik et problem i løbet af kampen. Han mistimede en tackling med van Dijk i begyndelsen af kampen, og jeg tror ikke, han bliver klar til Southampton.

James Rodriguez har nærmest taget Premier League med storm efter han kom til Goodison på en fri transfer før sæsonen. Med tre mål og lige så mange assist, så kan den colombianske stjerne blive svær at undvære på St. Marys mod formstærke Southampton, som senest imponerede med 3-3 ude mod Chelsea, da Jannik Vestergaard sikrede uafgjort med sin scoring.

Mere om Everton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik