Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Daniel Eckford-Olsen

Herunder finder du dagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det franske stjernefrø Kylian Mbappe kunne angiveligt allerede forlade PSG til fordel for Real Madrid eller Liverpool næste sommer. (Le Parisien - in French)

Chelsea er klar til at leje Kepa ud til Januar, Sevilla er angiveligt allerede en mulig bejler til den udskældte keeper. (Estadio Deportivo)

27-årige Florian Thauvin der tidligere har spillet for Newcastle, tøver med at indgå en ny aftale med sin nuværende klub Marseille. Leicester var interesseret i løbet af sommeren, og den franske kant skulle til vinter være fri til at forhandle en aftale på plads med andre klubber. (Leicester Mercury)

24-årige Lucas Torreira har ingen intentioner om at vende tilbage til Arsenal, midtbanespilleren drømmer om at gøre hans leje-ophold permanent i Atletico Madrid. (Ovacion Digital)

Chelsea er meget interesseret i Borussia 23-årgie Denis Zakaria fra Monchengladbach. Hvis London-klubben skal have fingre i den populære Schweizer skal de konkurrere med både Manchester United og City. (Bild)

Borussia Dortmund mislykkedes i et forsøg på at får Inter Milan’s Christian Eriksen til klubben på en leje-aftale. (Calciomercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - LazioChampions League - Ferencváros - BarcelonaChampions League - Manchester U - Paris SGChampions League - Sevilla - Chelsea